About

Pic4Shaklee
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Saya Naimah Wahab merupakan salah seorang pengedar sah Shaklee (SID: 1001144).

Saya merupakan seorang ibu kepada dua orang putera yang kini menetap di Putrajaya.

Pengalaman Menggunakan Produk Shaklee

Pengalaman saya menggunakan produk Shaklee ini membuatkan saya terus jatuh hati untuk bersama Shaklee. Saya pernah mencuba Set Asas Kesihatan, Set Mengandung dan Set Berpantang. Paling mengujakan apabila saya mengamalkan secara konsisten Hot Stuff Shaklee iaitu ESP. Memang terasa perubahannya. ESP ni tersangatlah banyak khasiatnya, dari beri tenaga, kawal rasa lapar, cantikkan kulit dan kuku, kawal diabetes dan yang paling terasa excited bila rambut dah tak gugur. Bagi ibu yang ada bayi macam saya ni sudah tentulah sangat gembira bila bayi yang suka menyembur tidak menjejaskan rambut kita kan? Syukur sangat bertemu jodoh dengan ESP Shaklee amnya dan pastilah Shaklee khasnya.

Penglibatan Dengan Shaklee

Penglibatan saya di dalam Shaklee hanyalah bermula dari rasa ingin mencuba sahaja, bukan berbisnes secara serius. Bermula dari mengenali super upline di facebook, tupun kawan atas kawan. Kemudian membuat pembelian dengan beliau dan menikmati khasiat produk ini.

Pada mulanya, saya ingin menjadi ahli sebab nak dapatkan harga ahli di samping keistimewaan yang lain. Namun, apabila saya dapati Shaklee mempunyai prospek masa depan yang sangat besar, jadi saya tidak teragak-agak untuk turut sama menjadi salah seorang warga besar pengedar produk ini. Lagi satu sebab utama saya join super upline saya ni kerana saya suka sangat pendekatan beliau. Bila dah join group ni, lagi-lagilah saya bersyukur. Banyak sangat perkongsian ilmu yang diberikan. Mereka semua suka berkongsi, saling bekerja sama dan tolong menolong.

Megapa Shaklee???

Di antara sebab saya termagnet sangat dengan Shaklee ni ialah kerana:-

  1. Family friendly – bila dah family friendly, dah tentu kids friendly kan? Bisnes lain mana nak cari sama macam Shaklee kan kan?
  2. Masa yang fleksibel
  3. Group yang sangat amazing dan superbgroup saya terdiri daripada upline dan member yang sangat bermotivasi tinggi dan saling sokong-menyokong serta bantu membantu di antara satu sama lain. Saya yakin ramai yang teringin nak join kami kalau dah tahu siapa mak, nenek, moyang dan ke atas dalam group kami. Tips-tips hebat sentiasa diberikan kepada kami. Group sebenarnya sangat berperanan penting dalam sesebuah perniagaan. Nak try and error sendiri, alamat terkapai-kapailah sorang-sorang. Melalui group ni, diaorang dah tunjuk yang TERBAIK jer. Kerja kita, IKUT apa yang diberi.
  4. Priority berdasarkan keperluan diri masing-masing.
  5. Siapa usaha lebih, dia dapat lebih dan banyak lagi. Boleh merujuk ke entri saya bertajuk Mengapa Shaklee Menjadi Pilihan Hatiku?

Jika anda ingin menikmati peluang berada dalam group hebat seperti saya ni, jangan segan-segan hubungi saya pada nombor yang tertera. Nak emel pun boleh.

Sekiranya anda ingin melihat senarai produk Shaklee, sila klik ke Catalogue.

Untuk membuat tempahan, sila klik Order Form.

Terima kasih 🙂

New-Name-Card

 

 

Comments 1

  • I read a lot of interesting articles here. Probably you spend a lot of time writing, i know
    how to save you a lot of time, there is an online tool that
    creates readable, google friendly articles in seconds, just type in google – laranitas free content source
    Mickie recently posted…MickieMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge