Berniaga; Kenapa Perlu Nak Untung?

Dalam bisnes, ukuran kejayaan seseorang tu bukan berdasarkan keuntungan berlipat kali ganda semata-mata.

 

 

tips perniagaan
Memanglah bila kita berbisnes, nak duit beranak-pinak kan, tapi bila kita pergi lebih dalam lagi, ada keperluan lain yang sepatutnya kita penuhi.
Apabila bisnes semakin maju, bermakna telah ramai orang yang dapat kita tolong dengan produk yang kita jual tu.
Kalau barang, baranglah yang memberi manfaat, kalau servis sekalipun, tentulah servis terbaik.
Kalau kita boleh bantu orang lain untuk tingkatkan taraf dan kualiti hidup dengan menggunakan bonus atau keuntungan daripada bisnes tersebut, lagilah berbunga-bunga rasa di jiwa.
Sebagai seorang mentor, tidak ada apa yang paling membahagiakan apabila anak didik kita dapat capai kejayaan macam kita, malah kalau lebih lagi pun, lagi bagus.
Bila anak buah bisnes sorang-sorang datang report kata happy dapat bonus, dapat tolong ahli keluarga dan pasangan pun dah buat kita senyum sampai telinga.
Biasanya, bagi anak buah mama kim, sebab diaorang stay merata tempat, mama kim prefer buat secara online je. Mudah dan menyenangkan. Boleh guna, whatapps, messenger, facebook group, live, webinar, telegram dan sebagainya.
Kalau masing-masing ada kelapangan, offline pun boleh.

Kalau nak join mama kim jana pendapatan dari rumah, meh la whatapps 019-937 7380 atau klik jer link https://goo.gl/JXQ3bC.

 

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge