Cara Kurus Cepat Agar Badan Kekal Slim

​Sejak saya try buat detoks parasit dulu, Alhamdulillah berat badan jadi mudah nak turun.

Lepas buat detoks parasit, saya buat detoks logam mix dengan eat clean.

Memang detoks ni tujuan utamanya adalah untuk kesihatan. Nak buang toksin, logam berat punca penyakit. Tapi kesan yang kita perolehi memang superb!

Berat badan makin turun, kulit lebih bersih, badan lagi ringan, lawas sangat, kurang craving pada benda manis, cergas dan macam-macam lagilah yang best sangat.

Saya paling suka part berat badan mudah turun tu.

Bila dah ada orang siap pesan jangan kurus kering sangat, ai is feeling nak kembang idung! hahahaha

Berat saya masih naik turn tapi dengan mengamalkan detoks, berat tu lagi terkawal dan senang nak maintain atau turun.

Sebab tu sekarang saya tumpukan kepada program detoks parasit setiap bulan, serta detoks-detoks jenis lain sepanjang masa..

Kalau boleh, saya nak bantu seramai mungkin sesiapa sahaja yang ada masalah kesihatan. Terutamanya yang dah ikhtiar macam-macam tapi masih belum menemui penawarnya.

Yang dah lama mengalami masalah berat berat badan, masalah kulit pun elok buat detoks.

Kalau nak try detoks, boleh whatapps 019-9377380 ya 😀
Naimah

019-9377380

ID: 1001144

2 Comments

  1. Kak Nab December 5, 2016
    • Naimah Wahab December 30, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge