Cara Mudah Untuk Kembalikan Semangat & Rasa Tenang

Apakah kaitan asid amino dengan fokus dan rasa tenang? Kenapa asid amino penting? Kena perlu kita mengambil makanan yang mengandungi asid amino? Apakah cara yang paling mudah mendapatkan asid amino?

 

Tahukah anda bahawa KEKURANGAN ASID AMINO boleh menyebabkan KEHILANGAN SEMANGAT dan RASA GELISAH?

 

Kekurangan tirosin dan triptofan memberi kesan kepada penghasilan neotransmitter yang mencetuskan ketengan, fokus, kepekaan serta minat.

 

Triptofan ialah asid amino perlu yang tidak dihasilkan oleh tubuh kita. Ia hanya diperolehi melalui pemakanan. Tirosin disintesis oleh tubuh daripada pengambilan asid amino perlu yang perlu diperolehi daripada pemakanan, yakni fenilalanin.

 

Cara tingkatkan fokus

 

Cara Mudah Untuk Dapatkan Makanan Fokus & Penenang

 

ESP merupakan protein soya yang mengandungi 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh badan dan amat sukar diperolehi melalui diet harian.

 

ESP ni didatangkan dalam bentuk serbuk serta mudah disediakan. Boleh dibancuh bersama minuman kegemaran masing-masing. Malah kita boleh buat sendiri Resipi ESP ni.

 

Selain merupakan produk non-GMO, ESP juga mempunyai seribu satu khasiat untuk tubuh kita seperti untuk kurus, milk booster, kecantikan, tenaga dan sebagainya.

 

ESP ni pun sesuai sangat untuk para pelajar terutamanya anak-anak yang bakal menduduki peperiksaan utama seperti PMR, SPM, peperiksaan semester universiti, malah mereka yang bekerja sambil belajar. Tingkatkan daya tumpuan dan fokus!

 

Kalau orang nak kurus, ESP ni pun turut manfaat, selain untuk rasa kenyang dan bertenaga, bina otot dan meningkatkan metabolisma, anda perlukan semangat yang berkobar-kobar serta fokus untuk mendapatkan berat badan yang ideal, baru misi inch loss atau weight loss tercapai, betul tak?

 

Oh, ya, bulan ni ada promosi ESP, beli 6 tin, dapat 7 tin. Boleh kumpul order kawan-kawan dan saudara mara. Lepas tu, maklumkan pada saya. Anda yang tukang kumpul ni, dapat pula beberapa bonus tambahan iaitu:-

 

 • Keahlian percuma seumur hidup
 • Harga ahli yang jauh lebih murah
 • Untung runcit
 • Bonus tunai (Shaklee akan bank in pada bulan berikutnya)

 

 

Berminat nak tingkatkan daya fokus dan rasa tenang anda dan anak-anak anda dengan ESP?

 

Anda boleh Order Sendiri ESP atau hubungi saya untuk membantu 🙂

 

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Shaklee ID: 1001144

 

14 Comments

 1. Kakzakie Purvit October 17, 2014
  • Naimah Wahab October 17, 2014
 2. Denaihati October 17, 2014
  • Naimah Wahab October 19, 2014
 3. onlajer October 18, 2014
  • Naimah Wahab October 19, 2014
 4. Hero Borneo October 18, 2014
  • Naimah Wahab October 19, 2014
 5. Manan Qayyim October 18, 2014
 6. Hafizul October 18, 2014
 7. puteri kasih October 20, 2014
  • Naimah Wahab October 20, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge