Category «Contest»

Keputusan Pemenang Myliferia March Giveaway Bonanza!

giveaway

Alhamdulillah sudah tamat pun tempoh Myliferia March Giveaway Bonanza yang telah berlangsung selama lebih 1 bulan 2 hari. Sekarang ni dah tiba masanya nak umumkan pemenang lah pulak. Tahniah lah buat semua pemenang tau. Memang saje je buat giveaway ni sebab nak kongsi kegembiraan dan juga hadiah :).   1st Top Commentator Myliferia March Giveaway …

Cara Mudah Menang iPhone 6

iPhone 6 yang canggih dan menarik

iPhone 6? Siapa tak mahu kalau ada orang sudi offer nak kasi sebagai hadiah kan? Lepas tu cara nak dapatkannya pun sangat mudah. Memang mudah. Nak tahu macam mana nak menang iPhone 6 ni? Tulis entry jer. So simple 🙂   2 Syarat Mudah Menangi iPhone 6 Syarat-syaratnya ialah:- 1) Daftar ahli Shaklee dengan saya …

iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger

iPhone 5s Gajet Daripada Apple Yang Canggih

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Bersua kita kembali. Semoga kalian semua berada di dalam keadaan sihat sejahtera dan dirahmati-Nya sentiasa.   Contest iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger Blog Denaihati   Terasa teruja pula kali ini apabila saya berkunjung ke blog, blogger tersohor lagi baik hati, Tuan Denaihati. Beliau telah menganjurkan contest yang best …

Segmen – Saya Mahu Ditegur

Fuhhh….sebenarnya cuak juga saya nak buat entry ni sebab website saya ni baru lahir, jadi sah-sahlah lompang sana sini. Tapi demi kebaikan untuk website ini sendiri, saya gagahkan juga untuk menyertai Segmen – Saya Mahu Ditegur ni. Pertamanya terima kasih buat teman saya, Deeja yang bagitau pasal segmen ini. Juga terima kasih kepada pihak penganjur, …