Category «Daftar Pengedar Online»

Tips & Panduan Penting Sebelum Mendaftar Ahli Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   “Naimah, macam mana nak makan vitamin ni?” Bila saya minta rujuk kepada upline beliau, katanya upline beliau pun tak pasti sangat.   Ada juga yang bertanya, “Boleh tak nak tukar sponsor/upline?” Kiranya nak masuk bawa sayalah. Bila saya minta rujuk pada upline beliau, beliau kata beliau diminta rujuk group, …

Perbezaan Shaklee Rahsia Magnet Pilihan

Kit Keahlian Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Kali ini saya nak bercerita tentang perbezaan yang dibawa oleh Shaklee dengan produk yang lain. Saya tak maksudkan yang produk lain tidak bagus tau. Saya hanya menyatakan dari sudut kelebihan produk Shaklee sahaja sebab saya ni kan salah seorang pengedar dan usahawan Shaklee. Apa yang saya coretan di bawah …

Mudahnya Bisnes Dengan Webinar Dan Webforum

webinar the best

Webinar dan webforum ni adalah lebih kurang sebagai forum dan seminar secara online. Baru-baru ni sahaja, 3 hari berturut-turut kami ada webinar dan webforum. Ahli panelnya pun bukan sebarangan orang, ada yang dah bergelar Master dan ada doktor lagi.   Yang bestnya, walaupun diadakan bermula pada pukul 9.30 malam, tapi dapat dihadiri dengan cara yang …

eBook Rahsia Mencapai 5 Angka

rahsia jutawan

Best kan kalau income kita boleh mencapai sehingga 5 angka atau lebih lagi? Di dalam Shaklee, segalanya tidaklah mustahil. Di antara topik yang dibincangkan di dalam eBook ini ialah tentang:-   1.  Dream (Mimpi/Impian) Bagaimana kita nak bermimpi/berimpian serta bagaimana untuk mencapai impian tersebut.   2.  Work Hard a. Bagaimana nak dapatkan pengetahuan tentang bisnes …

Shaklee Hanya Di Hujung Jari

Percaya tak kalau saya kata rata-rata yang terlibat dengan Shaklee ni join mesyuarat dan kelas online jer? Salah seorang daripadanya, sayalah…hehehe   Nak daftar pengedar atau ahli untuk makan sendiri, online jer. Boleh isi Borang Daftar Online terus.   Nak buat order, online jer.   Nak check shipping, online jer.   Nak check bonus, online …