Category «Jadi Ahli Shaklee»

Cara Daftar Ahli Shaklee Sendiri Secara Online

daftar shaklee online

Sekarang ni urusan jual beli serta pendaftaran ahli Shaklee memang dibuat secara online oleh pengedar yang sah. Alhamdulillah, sekali lagi Shaklee mengorak langkah maju ke depan dengan adanya fungsi pendaftran ahli sendiri secara online. Lebih cepat dan mudahkan anda kan. Tak perlu dah nak tunggu-tunggu didaftarkan 🙂 Jadi, kalau sesiapa yang nak daftar sendiri keahlian …

Keistimewaan & Panduan Mendaftar 200 UV Dengan Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Cerita pasal Shaklee ni memang tak akan berkesudahan. Ada jer info atau sebarang topik yang ingin dikongsikan. Pada entri yang lalu saya ada menyentuh tentang Tips & Panduan Penting Sebelum Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee agar tidak menyesal di kemudian hari.   Kali ini saya ingin menyentuh dengan lebih terperinci …

Tips & Panduan Penting Sebelum Mendaftar Ahli Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   “Naimah, macam mana nak makan vitamin ni?” Bila saya minta rujuk kepada upline beliau, katanya upline beliau pun tak pasti sangat.   Ada juga yang bertanya, “Boleh tak nak tukar sponsor/upline?” Kiranya nak masuk bawa sayalah. Bila saya minta rujuk pada upline beliau, beliau kata beliau diminta rujuk group, …

Keistimewaan Mendaftar Shaklee Bersama Naimah Wahab

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Shaklee adalah fenomena!!! Itulah yang sedang melanda negara kita sekarang. Sana-sini orang bercakap dan mencari produk Shaklee. Tak perlu nak paksa-paksa orang beli, mereka datang sendiri mencari produk yang sememangnya sentiasa semulajadi, selamat, berkesan dan mesra alam ini.   Bezanya dekat sini, adakah anda mendapatkan produk Shaklee daripada pengedar …

Perbezaan Shaklee Rahsia Magnet Pilihan

Kit Keahlian Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Kali ini saya nak bercerita tentang perbezaan yang dibawa oleh Shaklee dengan produk yang lain. Saya tak maksudkan yang produk lain tidak bagus tau. Saya hanya menyatakan dari sudut kelebihan produk Shaklee sahaja sebab saya ni kan salah seorang pengedar dan usahawan Shaklee. Apa yang saya coretan di bawah …

Mudahnya Bisnes Dengan Webinar Dan Webforum

webinar the best

Webinar dan webforum ni adalah lebih kurang sebagai forum dan seminar secara online. Baru-baru ni sahaja, 3 hari berturut-turut kami ada webinar dan webforum. Ahli panelnya pun bukan sebarangan orang, ada yang dah bergelar Master dan ada doktor lagi.   Yang bestnya, walaupun diadakan bermula pada pukul 9.30 malam, tapi dapat dihadiri dengan cara yang …

eBook Rahsia Mencapai 5 Angka

rahsia jutawan

Best kan kalau income kita boleh mencapai sehingga 5 angka atau lebih lagi? Di dalam Shaklee, segalanya tidaklah mustahil. Di antara topik yang dibincangkan di dalam eBook ini ialah tentang:-   1.  Dream (Mimpi/Impian) Bagaimana kita nak bermimpi/berimpian serta bagaimana untuk mencapai impian tersebut.   2.  Work Hard a. Bagaimana nak dapatkan pengetahuan tentang bisnes …

Shaklee Hanya Di Hujung Jari

Percaya tak kalau saya kata rata-rata yang terlibat dengan Shaklee ni join mesyuarat dan kelas online jer? Salah seorang daripadanya, sayalah…hehehe   Nak daftar pengedar atau ahli untuk makan sendiri, online jer. Boleh isi Borang Daftar Online terus.   Nak buat order, online jer.   Nak check shipping, online jer.   Nak check bonus, online …