Category «Kisah Shaklee»

Percutian Percuma Bertaraf 6 Bintang Ditaja Sepenuhnya

Kalau dapat offer untuk pergi bercoti yang ditaja sepenuhnya, pastu siap dapat pocket money, pastu trip tu pulak bukan calang-calang, 6 star punya trip, pastu bawak body je, macam tuan puteri/putera, agak-agak nak tolak tak? Tak payah agak lah kot, kompem terus menyambar, kan kan? Kalini para leader Shakl€€ telah ditaja bercuti ke The Westin …

Perbezaan Shaklee Rahsia Magnet Pilihan

Kit Keahlian Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Kali ini saya nak bercerita tentang perbezaan yang dibawa oleh Shaklee dengan produk yang lain. Saya tak maksudkan yang produk lain tidak bagus tau. Saya hanya menyatakan dari sudut kelebihan produk Shaklee sahaja sebab saya ni kan salah seorang pengedar dan usahawan Shaklee. Apa yang saya coretan di bawah …

Mudahnya Bisnes Dengan Webinar Dan Webforum

webinar the best

Webinar dan webforum ni adalah lebih kurang sebagai forum dan seminar secara online. Baru-baru ni sahaja, 3 hari berturut-turut kami ada webinar dan webforum. Ahli panelnya pun bukan sebarangan orang, ada yang dah bergelar Master dan ada doktor lagi.   Yang bestnya, walaupun diadakan bermula pada pukul 9.30 malam, tapi dapat dihadiri dengan cara yang …

Shaklee Hanya Di Hujung Jari

Percaya tak kalau saya kata rata-rata yang terlibat dengan Shaklee ni join mesyuarat dan kelas online jer? Salah seorang daripadanya, sayalah…hehehe   Nak daftar pengedar atau ahli untuk makan sendiri, online jer. Boleh isi Borang Daftar Online terus.   Nak buat order, online jer.   Nak check shipping, online jer.   Nak check bonus, online …