Category «Landmark Study»

Apa Yang Nak Dibuktikan Dengan Landmark Study

landmark study

Kajian Landmark atau iuh dikenali sebagai Landmark Study merupakan salah satu elemen penting untuk memastikan suplemen yang kita ambil tu benar-benar berkesan dan selamat.   Kenapa Landmark Study Sangat Penting? Untuk mendapat taraf kesihatan yang sihat secara optimum adalah gabungan antara pengambilan nutrisi yang mencukupi dan cara hidup seseorang. Malangnya pada zaman serba moden dan …

Apa Bukti Suplemen Shaklee Berkesan Selain Dari Testimoni?

cara pilih vitamin terbaik

Kalau kita nak try makan sebarang vitamin atau suplemen, mesti kita nak tengok testimoni kan? Sebabnya kita nak tahu sejauh mana keberkesanan produk yang kita pilih tu. Betul tak? Testimoni ni pula dikira sangat penting kerana ia merupakan pengalaman seseorang yang mengambil produk tertentu secara langsung. Makin ramai yang share tentang kesan hebat yang diperolehi …