Category «Pengedar Shaklee»

Pengedar Shaklee Putrajaya Aktif 2017

Saya ambil Shaklee pada mulanya memang sebab anak. Semasa kelahiran anak sulung dulu, saya beli suplemen Shaklee sebab nak tambah susu, Alhamdulillah, saya jenis susu melimpah ruah dan anak sulung saya dapat menyusu badan sehingga berusia 2 tahun lebih. Dah alang-alang best sangat guna Shaklee ni, baik daftar ahli kan? Memang untung kalau daftar ahli …

Pengedar Shaklee Putrajaya, COD Presint 11

Pengedar Shaklee Malaysia

Assalamualaikum semua! Hehehe, di pagi hari ini, mata saya masih terbuntang segar megar lah pulak. Sajelah nak try jadi deejay myliferia.com, boleh kan? kikiki…. Kepada warga Putrajaya amnya dan Presint 11 khasnya, yang nak COD vitamin Shaklee, boleh la hubungi saya tau. Boleh WhatApps 019-937 7380. Program Kurus Dengan Nasi         Sekarang …

COD Shaklee Putrajaya

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Dengar khabar anda sedang mencari pengedar Shaklee Putrajaya yang boleh berikan konsultasi produk Shaklee sepanjang hayat?       Konsultasi tu bukan sahaja berkenaan cara makan vitamin Shaklee, pantang larang, malah eBook dan tips-tips kesihatan.   Apa khabar warga Putrajaya khasnya dan semua pengunjung laman Myliferia istimewanya? Semoga sihat …

Tips & Panduan Penting Sebelum Mendaftar Ahli Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   “Naimah, macam mana nak makan vitamin ni?” Bila saya minta rujuk kepada upline beliau, katanya upline beliau pun tak pasti sangat.   Ada juga yang bertanya, “Boleh tak nak tukar sponsor/upline?” Kiranya nak masuk bawa sayalah. Bila saya minta rujuk pada upline beliau, beliau kata beliau diminta rujuk group, …

Mudahnya Bisnes Dengan Webinar Dan Webforum

webinar the best

Webinar dan webforum ni adalah lebih kurang sebagai forum dan seminar secara online. Baru-baru ni sahaja, 3 hari berturut-turut kami ada webinar dan webforum. Ahli panelnya pun bukan sebarangan orang, ada yang dah bergelar Master dan ada doktor lagi.   Yang bestnya, walaupun diadakan bermula pada pukul 9.30 malam, tapi dapat dihadiri dengan cara yang …

Shaklee Hanya Di Hujung Jari

Percaya tak kalau saya kata rata-rata yang terlibat dengan Shaklee ni join mesyuarat dan kelas online jer? Salah seorang daripadanya, sayalah…hehehe   Nak daftar pengedar atau ahli untuk makan sendiri, online jer. Boleh isi Borang Daftar Online terus.   Nak buat order, online jer.   Nak check shipping, online jer.   Nak check bonus, online …

Join Shaklee Dengan FREE

online work

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Tak kiralah sama ada anda nak buat bisnes atau nak makan sendiri, cara join Shaklee ni tersangat mudah dan ringkas. Tak perlu pun modal besar, simpan stok bagai.         Cara-cara Mendaftar Jadi Ahli Shaklee:-     Langkah #1: Cari sponsor/upline untuk mendaftar   Anda boleh ke …

Jana Side Income Dari Rumah

Jadi pengedar Shaklee

Anda merasakan hidup semakin menghimpit dengan bebanan kewangan sekarang? Ingin mendapatkan side income? Ingin membuat bisnes dengan kami? Ingin menjual produk Shaklee? JOM JOM JOIN GROUP HEBAT KAMI!!!!!   APA KEISTIMEWAAN JOIN GROUP KAMI UNTUK BISNES SHAKLEE? Yuran keahlian semurah RM 75 seumur hidup. Tak perlu pun kos yang beribu ringgit bagai. Tidak perlukan modal …