Category «Tips Pilihan»

Tips Murah Rezeki 

​Rezeki ni luas pengertian dia. Ada berbentuk material, ada berbentuk kemudahan nak uruskan keluarga, rezeki masa, rezeki kesihatan dan macam-macam lagi. Ada sesetengah orang kita rasa macam mudah jer rezeki diaorang. Buat apa-apa, menjadi jer, untung jer. Hidup pulak macam smooth jer pada pandangan kitalah. Ada sesetengah orang macam terasa berat je rezeki. Ada halangan …

Tips Memilih Baby Carrier Yang Selamat, Betul & Ergonomik

Panduan membeli baby carrier

Baby carrier memang menjadi pilihan terutama kepada ibu bapa yang sering bergerak atau sewaktu ingin pergi ke tampat yang ramai orang seperti ekspo, lapangan terbang, pameran dan sebagainya. Tidak kurang juga menjadi pilihan ibu bapa yang mempunyai lebih daripada seorang anak kecil. Menggunakan baby carrier lebih memudahkan serta melancarkan pergerakan berbanding penggunaan stroller yang agak …

Cara Lipat Cadar Bergetah Dengan Cepat Dan Mudah

Cara Lipat Cadar Bergetah Dengan Mudah

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Hujung minggu ni, kalau tak keluar bersiar-siar atau open house raya, mesti sedang busy mengemas rumah, basuh baju, lipat pakaian, dan sebagainya kan? Sebut pasal lipat pakaian ni, ada masanya kita pun lipat cadar juga kan?   Dalam banyak-banyak jenis cadar, cadar bergetahlah yang paling saya tidak suka lipat …