ESP Habis Stok? Cinch Shake Boleh Bantu Ibu Menyusu Tanpa Jejaskan Susu Badan

Di kalangan ibu menyusu, ESP memang sangat dicari. Ramai yang berpuas hati ambil ESP ni. Susu semakin pekat dan meriah buatkan baby kenyang dan tidur lena serta kurang meragam. Ibu pun lebih bertenaga dan rasa lebih kenyang berpanjangan. Kulit, kuku, rambut dan seluruh body pun makin cantik dan menawan. Tapi ESP tengah habis stok sekarang sama ada di HQ atau atas talian.

Memang sana sini orang asyik cari ESP ni jer. Baru jer masuk stok, bulan lepas, tak sampai sehari habis. Yang terkini, baru jer restok ESP online, dalam masa 2 jam, licin. Tu pun sebab dah dilimitkan hanya 10 tong seorang jer boleh beli. Kalau tak, tak tahulah, mau tak sempat masuk online, dah habis stok kat HQ… Dasyat betul penangan ESP ni kan.

Memang ramai yang merungut-rungut sebab stok di tangan dah nak habis. Mereka bimbang susu drop dan jadi tak bertenaga. Puasa pun dah tak lama lagi. Makin risaulah jadinya.

So, apakah solusinya?

Boleh la cuba Cinch Shake Shaklee sebagai pengganti ESP.

 

Kelebihan Cinch Shake

 

  1. Terdapat 3 perisa iaitu Vanila, Latte dan Coklat yang sangat sedap.

 

  1. Cinch Shake mengandungi :-
  • 24 gram protien per serving.
  • 24 jenis vitamin dan mineral penting

 

 

 

  • 6 gram serat larut- Serat larut membantu untuk memudahkan proses pembuangan najis.
  • kaya dengan kalsium

 

  1. Cinch Shake Shaklee mengandungi Leucine yang membantu untuk memelihara otot.

  2. Bantu kenyang lebih lama.

  3. Bebas Laktos

  4. Rendah glisemik

  5. Soya Bukan-GMO

 

Testimoni Cinch Shake Bantu Ibu Menyusu Bayi

 

Cinch Shake bukan sahaja membantu ibu menyusu terus bertenaga, malah dapat mengawal nafsu makan ibu daripada makan secara berlebihan kerana Cinch Shake yang kaya dengan serat turut memberikan rasa kenyang berpanjangan.

 

 

Cara Order Cinch Shake

Untuk mendapatkan Cinch Shake, boleh hubungi saya segera seperti di bawah ye.

 

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

(Atau klik terus untuk WhatApps: www.wasap.my/60199377380)

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge