Ibu Pejabat Shaklee Baru Yang Serba Elegen

Tahun lepas, HQ Shaklee telah berpindah daripada bangunan Pinnacle ke lokasi baru yang berdekatan iaitu Sunway GEO Tower.

Tapi masa perasmian ni KIM tak dapat pergi. Tengok jerlah gambar dan video yang diaorang share kat sana.

Bestnya tengok masing-masing teruja dengan ibu pejabat baru sampaikan KIM excited nak pergi.

Akhirnya pada 4 November 2017, berjaya juga KIM jejaki kaki ke Shaklee Home Office. KIM pergi sebab ada program hujung minggu untuk leader.

On the way ke sana memang rasa teruja. Bila nampak gambar Shaklee kat bangunan Sunway GEO Tower tu, terus woaahhh! Hahahaha…jakun sekejap ahkak😁

Best konsep baru ibu pejabat Shaklee ni sebab menggunakan konsep “pick and pay”. Ala-ala pasaraya.

 

 

cara daftar ahli shaklee

 

cara daftar ahli shaklee

 

Ambil bakul, ronda-ronda, pilih mana yang berkenan, pergi kaunter dan bayar.

Memang best sangat-sangat datang sini. Environment pun sangat fresh. Rasa macam nak lepak lama-lama jer kat sini tau.

Tak perlu nak daftar bagi IC bagai bila nak masuk ke bahagian nak shopping ni berbanding dekat pejabat lama.

Tapi kalau nak masuk ke bahagian pentadbiran, memang kene register lah.

So, maknanya, sesiapa sahaja boleh beli produk Shaklee ni.

Tapi masa nak bayar nanti, kita kena beri nombor ahli untuk harga yang super duper menguntungkan.

Jadi, kalau rasa nak shopping kat sini, hubungi KIM untuk tolong daftarkan ahli.

 

cara daftar ahli shaklee

Daftar ahli ni memang akan dapat terus harga ahli yang lagi best dan jimat, malah boleh merebut promosi bulanan 😍😍😍

 

Naimah Wahab
019-937 7380

Founder of KIM Family

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge