Kebaikan VitaLea Shaklee Bagi Ibu Menyusu

Salah satu penyebab utama susu merudum adalah kerana badan kita kekurangan nutrisi. Katakan kita tidak sempat mengambil makanan sepanjang hari, tentu kita akan berasa penat dan lapar kan?

vitalea shaklee

Begitulah halnya dengan badan kita. Apabila badan kekurangan nutrisi, segala organ dan sistem dalam tubuh yang bekerja untuk menghasilkan susu ibu menjadi lemah atau lemau gitu, maka production susu pun menurun. Sebab itulah VitaLea ni diperkenalkan di dalam Set Penyusuan Shaklee.

VitaLea ni merupakan nama lain bagi multivitamin dan memgandungi 28 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan oleh tubuh.

Kalau para ibu yang selalu makan kat luar tu, lagilah disarankan sangat ambil VitaLea ni sebab kita tak pasti macam mana cara penyediaan makanan kat kedai-kedai tu kan?

Sebut ajer makanan bergoreng, kat kedai tu selalu reuse minyak beberapa kali, di sinilah banyak berlaku kehilangan nutrisi makanan.Tu belum kira yang menggunakan bahan tambahan lagi seperti perasa, pewarna dan pengawet tambahan.

Untuk penngetahuan juga, VitaLea pun famous sebagai ENERGY BOOSTER dengan pengambilan sebanyak 2 biji sehari. Kalau makan sebiji tapi tak jalan, bukan salah mak tau…hehehe

Untuk mengetahui lebih terperinci tentang VitaLea ni, boleh klik di VitaLea Iron Formula Ibu Segala Vitamin ini.

Boleh rujuk Set Penyusuan Shaklee untuk mengetahu set penuh untuk penyusuan.

Jangan lepaskan peluang untuk mencuba produk yang terjamin bersih, berkhasiat, berkesan, semulajadi lagi mesra alam ini 🙂

 

Sekiranya anda ingin membuat sebarang tempahan, boleh mengisi Order Form dengan klik di sini.

Untuk melihat senarai produk Shaklee yang lain, boleh rujuk ke Catalogue.

Andai terdapat sebarang persoalan atau inginkan konsultasi, sila isi Contact Form di bawah atau boleh terus menghubungi saya ye.

Terima kasih 🙂

New-Name-Card

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge