Kenapa Perlu Pilih Saya Sebagai Mentor Bisnes Anda

Penglibatan saya secara rasmi mendaftar sebagai ahli Shaklee adalah pada tahun 2013. Pada peringkat awal, saya mendapatkan vitamin Shaklee ni untuk membantu saya menyusukan baby.
Dari semasa ke semasa, saya mula mencuba satu persatu vitamin Shaklee ni bagi mengatasi isu kesihatan yang timbul.
Daripada mengidap GDM atau kencing manis semasa mengandung anak kedua kepada bebas GDM sewaktu mengandung anak ketiga sudah membuat saya sangat bersyukur kerana ditakdirkan berjumpa dengan Shaklee.
Pada saya, GDM ni sangat merimaskan dan menggangu kelancaran kerja harian saya. Bukan tak mahu terima takdir, tapi apabila seseorang ibu mengandung telah disahkan GDM, pemeriksaan gula secara berkala untuk 4 kali sehari perlu dilakukan.
Bayangkan kalau kita ni yang bekerja di pejabat, tengah busy dengan projek yang perlu dibereskan segera. Kalau mak-mak kat rumah tu, ada pula anak kecil 2-3 orang yang sedang aktif. Huuuuiii, jenuh mak nak berkejar kan?
Selain daripada tiada masalah sembelit sewaktu pantang serta dapat berpantang dengan penuh bertenaga, pengalaman sembuh segera selepas minor operation sewaktu dalam pantang dulu sangat mengujakan saya.
Anak-anak saya turut saya amalkan vitamin untuk kanak-kanak dan Alhamdulillah, tahap kesihatan mereka sangat memuaskan hati.
Tidak ketinggalan juga, suami saya turut saya berikan suplemen Shaklee terutamanya Vivix.
Di samping itu, ibu serta bapa mertua saya turut kami bekalkan suplemen Shaklee. Alhamdulillah, semua memberikan respon positif dengan pengambilan suplemen Shaklee.
Sejak serius dalam bisnes Shaklee ni, Alhamdulillah, saya telah menyandang pangkat Supervisor yang memberi peluang untuk saya merasa income 4 angka.
Dengan rezeki bonus ni, tercapailah hasrat saya nak hadiahkan Vivix untuk ibu saya, hasil daripada duit titik peluh saya sendiri.
Lain tau apabila kita hadiahkan insan tersayang dengan hadiah terbaik menggunakan duit sendiri ni. Kepuasan dia tu, seperti tidak dapat digambarkan.
Bila mak seronok dan suka sangat dengan Vivix ni, lagilah “priceless” perasaan tu.
Untuk marketing, saya memang prefer buat secara online memandangkan saya ada baby yang lagi mudah saya uruskan bisnes dari rumah.
Medium utama yang saya gunakan ialah blog dan Facebook termasuk fan page.
Alhamdulillah, entry post saya dah ranking kat google. Cuba taip “cara rawat batu karang” atau “cara rawat haid berpanjangan”. Ada tak entry daripada myliferia.com kat 1st page google?
Blog ni boleh jadi mesin duit tau. Nanti saya ceritakan balik lebih details macam mana blog boleh jadi mesin duit ye.
Facebook ni pun penting. Bina “branding” kat Facebook. Kita nak bagitau orang, kalau nak Shaklee, meh beli dengan kita, tapi secara tak langsung lah. Soft selling gitu. Paling penting, kita nak bina kepercayaan orang pada kita.
Macam saya, banyak kes kawan-kawan atau saudara yang cari info penyakit kat Google tapi contact saya melalui Facebook bila nak try Shaklee. Best ke best?
Dua medium sosial ni pada saya, kalau kita fokus betul-betul, insyaAllah, hasilnya sangat berbaloi-baloi.
Anda boleh pilih salah satu medium sosial yang diminati, nanti saya guide anda sehingga menampakkan hasil. Dah mahir salah satu tu, boleh kembangkan kepada yang lain pula.
Minat secara offline? Pun boleh buat.
Yang penting, sendiri ada keinginan dan usaha bersungguh-sungguh. Saya bantu guide sahaja.
Jom kita sama-sama ke puncak jaya.
Pendaftaran ahli Shaklee ni boleh dibuat secara online, atau boleh ajer saya tolong daftarkan. Nanti, jangan lupa baca Tips Penting Sebelum Mendaftar Ahli Shaklee tau. Bukan apa, supaya tak menyesal di kemudian hari.
Hubungi saya untuk projek besar kejayaan kita 🙂
cara daftar ahli shaklee

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

(Atau klik terus untuk WhatApps: www.wasap.my/60199377380)

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

 

Comments 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: