Kenyang Sepanjang Hari Dengan Set Sahur Tip Top

Sahur ni tak ramai yang rajin bangun, tapi bersahhur ni adalah sesuatu yang sangat disyorkan oleh agama. Malah melewatkan sahur tu lagi bagus.

Memang berat mata nak bangun awal-awal pagi kan. Nak-nak kalau kita ni jenis bangun time dah dekat nak subuh.

Habis, takkan nak “tuang” sahur sokmo. Kurang pahala puasa nanti.

Lagipun, bersahur ni banyak manfaat untuk badan kita sepanjang puasa. Di antaranya adalah bantu memberi tenaga dan kekal fokus sepanjang hari.

Bulan Ramadan ni sepatutnya buatkan kita orang Islam ni lebih hebat, cemerlang, proaktif dan progresif. Bukan sebaliknya.

Cuma kadang-kadang, part nak prepare makanan sahur tu agak leceh kan. Nak-nak kalau kita terbangun sahur tu dalam waktu-waktu “kecederaan”.

 

Set Sahur Tip Top Bantu Kekal Bertenaga Sepanjang Ramadan

Untuk memudahkan satu keluarga bersahur dengan lebih cepat dan jimat masa, apa kata tahun ni cuba amalkan Set Sahur Tiptop. Dengan mengambil Set Sahur Titop ni, ia akan bantu:

  • memberi rasa kenyang yang lebih lama.
  • memberi kecergasan dan tenaga sepanjang hari
  • memberi hidrasi, lebih baik daripada air masak biasa

 

Boleh WhatApps akak seperti di bawah untuk order Swt Sahur Tiptop ni ye 🙂

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

(Atau klik terus untuk WhatApps: www.wasap.my/60199377380)

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge