Macam Mana Buat Duit Dari Rumah Cara KIM?

Kalau ikutkan, sekarang ni macam-macam cara orang boleh buat duit. Buat duit cara yang sah lah. Tak kene tunggu makan gaji pun dah boleh jana pendapatan.

Malah, ramai jer para usahawan berjaya bermula dengan minat yang mendalam dalam sesuatu bidang.

Contohnya, orang yang suka memasak, akhirnya jadi chef selebriti yang tersohor, backpacker traveller pun ada jer yang jadi tourist guide atau buka perniagaan yang berkaitan dengan perlancongan.

Tidak kurang juga bagi mereka yang suka menulis sebagai hobi, akhirnya menjadi seorang novelis atau penulis skrip drama atau filem terkenal.

Macam KIM, Shaklee menjadi pilihan KIM dulu sebab KIM nak try buat bisnes di samping cuti menjaga anak selepas bersalin.

Memang masa tu agak blur lah juga sebab bukan tahu sangat pun pasal bisnes-bisnes ni.

Tapi bila dah kebetulan nak beli vitamin, kalau join ahli dengan yuran yang rendah (masa tu RM 65, sekarang RM 68.90, still rendah kan?), dapat pula terus harga ahli yang lagi menguntungkan, kenapa perlu lepaskan peluang keemasan kan?

 

cara buat bisnes online

 

Paling best sebab produknya lah yang sangat dipercayai dan dijamin “sentiasa berkesan, sentiasa selamat dan sentiasa mesra alam”.

Bukan ubat tapi suplemen semulajadi yang menyokong kesihatan seisi keluarga. Malah siap ada produk penjagaan rumah lagi.

Bila bisnes ni sangat mesra keluarga dan anak-anak, lagilah KIM jatuh cinta.

Cuma, kalau nak pergi kelas atau program rasmi tu, pandai-pandai lah handle anak kita sendiri. Jangan sampai kita hilang fokus atau beri gangguan pada orang lain pula kan?

Walaupun hampir semua urusan dilakukan secara online, tapi program offline pun turut ada. Baru seimbang gitu.

Sebab tulah, pada KIM Shaklee sangat sesuai untuk semua orang yang nak jana pendapatan sampingan atau utama.

Untuk si pendiam atau pemalu, apatah lagi yang ramah-tamah.

Kalau kawan-kawan jenis berhati cekal, tahan tekanan dan cabaran, nak try bisnes ni, roger KIM ok😍😍😍

 

Naimah Wahab
019-937 7380

Founder of KIM Family

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge