Menu Sahur 3 Minit; Mudah, Ringkas & Berkhasiat

Sahur sahur sahur! Cepat bangun sahur!!! Mesti dialog ni dah menjadi rutin kepada mak-mak sekalian kan, kejutkan anak-anak serta ahli keluarga yang lain untuk bangun sahur.

Sahur ni kalau boleh kita nak makan ringkas-ringkas. Yang tukang sediakan sahur pun, seboleh-bolehnya nak mudah-mudah dan cepat-cepat jer kan?

Selain daripada panaskan lauk berbuka, ni haaa ada alternatif yang super best dengan menu sahur yang boleh disedaiakan dalam masa 3 minit jer. Mungkin kurang lagi kot? hehehe

 

Menu Sahur 3 Minit; Mudah, Ringkas & Berkhasiat

 

 

 

 

Sememangnya gabungan semua menu sahur 3 minit ni memang sangat mudah disediakan. Satukan semua bahan, kemudian kisar ajer. Kalau ada Ferrano Personal Blender, waahhhh, lagilah syok. Blend, tukar penutup, minum jer. Mudah sangat.

Apa yang paling penting, menu sahur 3 minit ni sangat tinggi khasiat, protein dan serat, serta rendah indeks glisemik yang bantu kita kekal bertenaga lebih lama serta memberikan rasa kenyang berpanjangan sepanjang bulan puasa ni.

 

Cara Order ESP

 

ESP ni sokmo sold out. Dengan saya pun, stok sangat-sangat limited sebab setiap orang boleh beli 10 tong sahaja. Jadi kalau nak, boleh hubungi saya tau.

 

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

(Atau klik terus untuk WhatApps: www.wasap.my/60199377380)

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

Comments 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: