Minuman Tenaga Supaya Tak Mengantuk Memandu Ke Kampung Puasa Pertama

Puasa seminggu je lagi ni. Mesti ramai yang plan nak balik kampung untuk berbuka puasa bersama mak ayah dan keluarga pada hari pertama berpuasa kan?

Kalau ikutkan kalendar, 1 Ramadan jatuh pada hari Sabtu minggu depan. Ngam-ngan hari minggu. Lagilah ramai yang nak balik kampung, ye tak.

Cuma, selalunya, kalau hari pertama kita berpuasa, terutamanya kalau dah lama tak buat puasa seperti puasa sunat, memang badan akan rasa lembik, mengantuk serta letih.

 

 

 

Tambah-tambah lagi kalau nak memandu balik ke kampung. Biasanya perjalanan balik ni rata-ratanya akan ambil masa 3-4 jam. Mungkin lagi kurang tapi ramai yang lebih jauh. Kalau haritu agak jem, lagilah ambil masa nak sampai.

Mesti penat dan mengantuk akan bertimpa-timpa datang nanti…huhu

 

Minuman Tenaga Bantu Hilangkan Mengantuk Masa Memandu

Set Minuman Tenaga ni terdiri daripada 3 suplemen terbaik iaitu Vivix, Cinch Tea dan Performance Drink.

 

 

Cinch Tea

Cinch Tea bantu elakkan rasa mengantuk. Daripada rasa mata tu dah nak terkatup rapat, inshaaaAllah terus rasa segar dan mata pun terbuka luas.

 

Performance Drink

Performance Drink akan bantu badan kekal terhidrat (hydrated). Kalau badan terhidrasi (dehydrated), kita akan mudah berasa letih lesu.

 

Vivix

Vivix bantu beri tenaga dan kesegaran berpanjangan kepada badan. Apabila kita minum Cinch Tea dan Performance Drink ditambah dengan Vivix, kesannya memang superb!

 

InshaaAllah, memang selepas ambil Set Minuman Tenaga ni, kita akan berasa segar serta cergas dan tidak mengantuk selama berjam-jam. Apa yang penting, dapat lebih fokus sewaktu memandu dan tidak berlaku sesuatu yang di luar jangkaan akibat mengantuk.

 

Cara Nak Dapatkan Set Minuman Tenaga?

Boleh segera hubungi saya ye 🙂

 

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

(Atau klik terus untuk WhatApps: www.wasap.my/60199377380)

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: