Mudahnya Bisnes Dengan Webinar Dan Webforum

Webinar dan webforum ni adalah lebih kurang sebagai forum dan seminar secara online. Baru-baru ni sahaja, 3 hari berturut-turut kami ada webinar dan webforum. Ahli panelnya pun bukan sebarangan orang, ada yang dah bergelar Master dan ada doktor lagi.

 

webforum shaklee

Yang bestnya, walaupun diadakan bermula pada pukul 9.30 malam, tapi dapat dihadiri dengan cara yang sangat fleksibel. Macam saya sendiri, sambil join perbincangan online ni, sambil tidur dan susukan bayi dalam gelap, jadi dengar pakai headphone jelah. Pastu, slide yang disharing tengok kat handphone jer. Mustitasking gitu…hehehe.

Apa yang paling penting, perkara yang ingin disampaikan kepada pendengar dapat diterima dengan sebaik-baiknya. Peserta yang menyertai webinar dan webforum ni bukan sedikit tau. Malah mencecah lebih daripada 100 orang satu sesi.

Yang lagi syok tu, mereka semua datang dari pelbagai negara. Hebatkan? Dah la agak fleksibel, selesa pulak tu. Tak perlu nak keluar rumah atau menganggu waktu tidur anak. Kalau pun ada sebarang pertemuan atau majlis grand, pasti boleh angkut satu keluarga.

Bisnes lain ada tak setanding Shaklee dari segi fleksibel dan family serta kids friendly? Dah ramai yang jatuh cinta. Saya pun salah seorang daripada mereka tu :). Kalau anda nak rasa penangannya juga, nak try jana pendapatan dari rumah,  jangan sengan-segan contact saya tau.

 

Terima kasih  🙂

 

Shaklee Independent Distributor

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge