Myliferia March Giveaway Bonanza

Hehehe….iye-iye jer tajuk kan? Sebenarnya bulan Mac ni adalah bulan kelahiran saya. Jadi sempena bulan yang sangat bermakna dalam hidup saya ni, saya nak kongsikan kegembiraan bersama-sama pengunjung blog myliferia.com ni. Atas penghargaan untuk pengunjung blog yang datang ke sini, apatah lagi yang setia kembali sokmo, saya adakan Myliferia March Giveaway Bonanza, nak kasi hadiah kepada top 3 tukang komen, 3 blog sumber serta hadiah misteri ๐Ÿ™‚

 

Syarat-syarat Penyertaan Myliferia March Giveaway Bonanza

Syarat-syarat dia mudah jer. Di antaranya ialah:-

1) Buat satu entri ringkas berkenaan giveaway ni dengan tajuk “Myliferia March Giveaway Bonanza” dan buat pautan (link) kepada blog myliferia.com.

2) Jemput like page Myliferia.

3) Maklumkan serta buat link (pautan) terhadap blog sumber giveaway ni dalam entri tersebut. Maknanya nyatakan daripada blog mana anda dapat tahu berkenaan giveaway ni. Ada hadiah juga untuk pemilik blog sumber ni tau. Den tengah baik hati ni nak kasi hadiah kat ramai orang ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

4) Tak kisah siapa blogger yang terlibat, tinggal kat mana-mana pun (dalam atau luar negara) TAPI perlu ada alamat di Malaysia untuk pengeposan hadiah, in case terpilih sebagai pemenang kan?

5) Sebarang perubahan berhubung giveaway ni akan dimaklumkan dari semasa ke semasa sekiranya perlu/ada.

6) Masukkan poster Myliferia March Giveaway Bonanza seperti di bawah pada bahagian sidebar atau mana-mana bahagian blog anda dan link kan ke entri ini.

 

 

Hadiah Top Commentator

 

7) Giveaway ini bermula daripada 1 Mac 2016 sehingga 31 Mac, 11.59 pm (mungkin terdapat perubahan waktu pada saat-saat akhir, jadi alert tau!)

Sempena Ulangtahun Perkahwinan Ke-8 saya dan suami pada hari ini (29 Mac 2016), maka saya berbesar hati untuk memanjangkan sedikit tempoh giveaway ni selama 2 hari daripada tarikh asal. Jadi tarikh tutup terkini adalah 2hb April 2016, pada jam 11.59 malam.

8) Masukkan link entri blog anda berkenaan Myliferia March Giveaway Bonanza ke dalam kotak komen entri ini dan pada kotak komen di dalam page myliferia (sila klik dan masukkan link di sini).

9) Seorang pemenang boleh menerima lebih daripada 1 hadiah tapi hadiah utama (Top 3) hanya seorang pemenang sahaja. Namun, pemenang Top 3 boleh menang juga Hadiah Blog Sumber sebab mana tahu pemenang yang lain tu dapat info giveaway ni daripada blog anda kan? Ada lagi tau, anda juga mungkin boleh jadi pemenang Hadiah Misteri.

10) Komen minima adalah 7 patah perkataan (sempena giveaway ni je ๐Ÿ™‚ )

11) Kepada pemenang nanti, hadiah perlu dituntut sebelum 1 bulan selepas tarikh pengumuman (so nanti, silalah beri alamat dan contact number ye, melainkan memang nak derma kat orang lain…kikiki).

 

Itu jelah, syarat-syarat Myliferia March Giveaway Bonanza, mudah kan? Satu lagi nak jemput follow Instagram: NaimahWahab. Tapi ni bukan syarat tau. Kalau sudi, terima kasih banyak-banyak ๐Ÿ™‚

 

TAPI

Ada satu lagi hadiah nak bagi iaitu Mystery Gift. Pasal apa dapat gift ni? Tunggulah pengumumannya nanti ye.

 

InshaaAllah, pengumuman pemenang akan dimaklumkan dalam blog ini serta page Myliferia sebelum 7 April dan pengeposan hadiah akan dilakukan sebelum 15 April.

 

 

Hadiah Myliferia March Giveaway Bonanza

 

3 Hadiah Pengomen Terbanyak (Top 3)

 

1) Wallet Wanita DKNY (Butik mari nih)

 

 

Hadiah Top Commentator

 

 

2) Wallet Lelaki Calvin Klein

 

 

Hadiah Top Commentator

 

 

3)ย  Microwave Egg & Muffin Maker

 

 

Hadiah Top Commentator

 

 

3 Hadiah Bagi Blog Sumber

 

 

Hadiah Top Commentator

Cupcake & Cookies Stencils daripada Paula Deen, chef selebriti Amerika Syarikat terkenal nih. Barang ni bukan untuk cupcake dan cookies semata-mata je tau. Banyak kegunaan dia lagi. Boleh digunakan untuk buat kad ucapan atau macam-macam lagi lah.

Yang lebih best lagi tu, sesiapa yang ada anak kecil atau yang bersekolah rendah, boleh bagi diaorang guna. Secara tak langsung, barang ni boleh merangsang motor skill pada tangan serta daya fokus mereka juga. Boleh guna alat tulis ataupun peralatan mewarna seperti water colour. Best kan?

Untuk makluman semua, hadiah ni adalah dari Amerika Syarikat. Tapi jangan sedih pulak tengok tag “Made In China” sebab barangan buatan China untuk US ni tak sama macam yang jual kat negara kita tau. Ikut standard US tapi diaorang buka kilang kat negara China, jadi made in China lah.

 

 

Hadiah Misteri

Dah nama pun hadiah misteri, jadi kene tunggulah sehingga habis bulan Mac ni, baru dapat tahu….hehehe

 

Hadiah Top Commentator

 

Saya pulak yang tak sabar rasanya, terlebih excited sudah…hehehe. Semua hadiah untuk Myliferia March Giveaway Bonanza ni saya dah ketepikan untuk dipokan nanti. Hadiah Misteri jer yang sedang dalam proses ni. Jemputlah join ye semua pengunjung blog Myliferia yang dirahmati-Nya sentiasa. Semoga keceriaan jua mengiringi kalian.

 

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

 

40 Comments

  1. Kisah si Dairy March 2, 2016
  2. cik tom March 2, 2016
  3. titan March 2, 2016
    • Naimah Wahab March 3, 2016
  4. mejuez March 3, 2016
    • Naimah Wahab March 3, 2016
  5. Supernifz March 3, 2016
  6. Datin Tyka March 3, 2016
  7. insan marhaen March 3, 2016
  8. seri nian March 4, 2016
  9. yangbaik March 4, 2016
  10. Sani March 4, 2016
  11. puanbee March 5, 2016
  12. cik tom March 8, 2016
  13. onlajer March 9, 2016
  14. aree March 14, 2016
  15. Afiqah March 14, 2016
  16. keladi March 14, 2016
    • Naimah Wahab March 16, 2016
  17. Suhimi Nain March 15, 2016
    • Naimah Wahab March 18, 2016
  18. hawa March 15, 2016
    • Naimah Wahab March 18, 2016
  19. Aree March 16, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge