Turun 10kg Sebulan; Kurus Secara Sihat

Set kurus shaklee

Percaya tak boleh turun 10kg dalam masa sebulan? Kagum kan? Ini adalah cerita benar, bukan rekaan…hehehe Berikut merupakan sharing dari salah seorang ahli group Exclusive LadyBoss kami. Amalkan Set Kurus Shaklee tanpa perlu berpantang bagai 🙂   Apa Yang Beliau Amalkan? ESP, 2 Canister Cinch Shake Mix, Lecithin, Alfafa, VitaLea   Nak lagi terbakar, ada …

Kebaikan OmegaGuard Untuk Semua Orang

Kesihatan otak terbaik dengan OmegaGuard Shaklee

OmegaGuard Shaklee mengandungi Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) yang merupakan asid lemak 3 yang ditemui di dalam ikan laut dalam. DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan. OmegaGuard keluaran Shaklee ini merupakan makanan tambahan yang mempunyai minyak ikan. Satu hidangan …

Cara Bancuh Vivix Shaklee

Cara mudah bancuh vivix

Sebenarnya bagaimana nak ambil Vivix ni terpulang kepada pengguna. Boleh ajer sama ada nak bancuh atau pun tidak. Nak dicampur dengan air kosong atau air berperisa pun boleh. Berikut merupakan salah satu cara bancuhan Vivix:-     Selamat menikmati air segar yang penuh berkhasiat ini. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Vivix, boleh ke Vivix: Rahsia …

Set Penyusuan Shaklee ala Bajet

Berjimat dengan set bajet penyusuan shaklee

Bagi meraka yang ingin susu melimpah ruah tetapi mengalami kekangan dari segi budget atau sukar nak makan pelbagai jenis vitamin penyusuan Shaklee, kami tetap menyediakan set bajet untuk anda. Walaupun ianya set bajet, namun ianya sangat sesuai sekiranya anda ingin:- ✿ Tambah susu badan ✿ Susu pekat menjadikan anak cepat kenyang ✿ Tidak mudah lapar …

Kebaikan Vitamin B Complex

B Complex Shaklee menawarkan vitamin B lengkap, mengandungi 8 jenis vitamin B bagi membantu memelihara kesihatan yang baik. Apakah manfaat dari vitamin di dalam B Complex Shaklee ? Vitamin B1 Sumber : beras merah, kuning telur, ikan, kacang dan gandum Manfaatnya : melancarkan metabolisme melancarkan peredaran darah mengoptimalkan aktiviti kognitif dan fungsi otak mencegah terjadinya …

Jana Side Income Dari Rumah

Jadi pengedar Shaklee

Anda merasakan hidup semakin menghimpit dengan bebanan kewangan sekarang? Ingin mendapatkan side income? Ingin membuat bisnes dengan kami? Ingin menjual produk Shaklee? JOM JOM JOIN GROUP HEBAT KAMI!!!!!   APA KEISTIMEWAAN JOIN GROUP KAMI UNTUK BISNES SHAKLEE? Yuran keahlian semurah RM 75 seumur hidup. Tak perlu pun kos yang beribu ringgit bagai. Tidak perlukan modal …

Vivix: Harapan Baru Pencinta Rokok / PerokokTegar

Berhenti merokok dengan Vivix

Percaya tak yang Vivix telah terbukti mampu membantu perokok tegar untuk berhenti merokok secara semulajadi. Tidak perlu bersusah payah melawan naluri yang kuat nak merokok atau melakukan aktiviti-aktiviti yang mendera jiwa. Ikuti video ini:-     Boleh juga tengok video ni:-   Dengan Vivix, bukan sahaja dapat berhenti merokok, malah tahap kesihatan dan kecergasan tubuh …

Testimoni Vivix: 1001 Keajaiban

Kebaikan Vivix Shaklee

VIVIX Shaklee telah dikenalpasti sangat bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA. Penjelasannya:- 1# Memperbaiki DNA Setiap hari tubuh kita akan mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. Vivix sangat sesuai …

Vivix: Rahsia Agung Alam Semulajadi

Vivix vitamin terbaik

VIVIX adalah revolusi terbaru daripada Shaklee yang merupakan minuman campuran botani di dalam pemakanan polifenol.     VIVIX mengandungi campuran unik botani Polyganum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan lobak ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksida dan sel anti-penuaan semulajadi.   10 Kebaikan …

Jom Hebat Kerteh : Family Friendly Business Coaching

shaklee offline coaching

Pertama kali join program offline coaching dari upline dan super upline membuatkan saya rasa sangat teruja. Program Jom Hebat Kerteh ni diadakan pada 2 November 2013, hari Sabtu. Coaching bukan sebarang coaching, Master Besar kami yang turun padang tau. Kebetulan memang plan nak balik kampung di Kemaman. Walaupun Incik Hubby balik kerja dalam pukul 8 …