Pengalaman Sakit Gigi Semasa Mengandung

Dulu masa raya haji, maybe sebab makan daging yang agak liat dan lekat celah gigi, terkenalah sakit gigi.

Sakit gigi yang bukan main-main tapi yang amat sangat. Adoila, berdenyut-denyut.

 

 

tips atasi sakit gigi dengan pantas

 

Sebenarnya malu jer nak ngaku sakit gigi ni sebab macam budak-budak jer…hahaha tapi dah sakit kan.

Lepas keluarkan daging tu pakai floss (ke ahkak bantai benang jer masa tu?), pun masih sakit.

So, malam tu telan Ostematrix dan B Complex.

Esoknya Alhamdulillah dah ok.

Masa pregnant ni dia buat hal lagi.

Sakit gigi yang amat sangat sampai menangis sambil siapkan makan budak-budak ni.

Tengah hari jumpa doktor tapi tak dinasihatkan cabut gigi time tu.

Malam tu ahkak telan megadose Ostematrix dan B Complex, Alhamdulillah ok.

Pagi esok tu bila jumpa doktor, dah tak sakit gigi dan doktor kata tak perlu cabut.

Orang mengandung memang hormon tak menentu dan biasa jadi macam tu pada gigi sebab gigi sel hidup.

Macam manalah ahkak tak jatuh chenta berkali-kali pada mereka ni. Selamat ahkak daripada menjadi rongak! huhuhu

Ostematrix dan B Complex memang natural pain killer. Yang penting produknya selamat, berkesan dan mesra alam.

Tak perlu risau kesan jangka panjang pada kesihatan sebab dah melalui beratus-ratus kajian. Oleh saintis peringkat dunia lagi.

Naimah Wahab
019-937 7380

Founder of KIM Family

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge