Petua Kekal Bertenaga Ketika Berterawih

Dah tak lama lagi bulan Ramadan akan menjelma. Bila dah datang bulan puasa, mesti masjid surau akan penuh dengan jemaah kerana mereka ingin mengerjakan solat terawih.

Biasanya orang lelakilah yang ramai. Kalau orang perempuan yang ada baby serta anak-anak yang masih kecil macam saya ni, solat terawih kat rumah jer.

Cuma, selalu tak, bila time nak solat terawih tu, mesti masa tulah datang mengantuk, penat dan yang sewaktu dengannya lah.

Almaklumlah, berbuka puasa tadi, bukan main lagi mengadap hidangan, bila dah nak solat terawih, penat dan mengantuk tu toksah kira lah kan.

Habis tu, takkan lah kita nak balik terus tidur pulak. Bila sampai rumah, mata dan badan segar bugar.

Issshhh, nak salahkan syaitan, syaitan dah kene ikat, jadi? hahahaha…jawab sendiri 😛

 

Tips Solat Terawih Dengan Lebih Bertenaga, Tenang & Kusyuk

Kalau nak merasa pengalaman berterawih dengan lebih tenang dan bertenaga pada tahun ni, apa kata cuba Set Terawih ni. Set Terawikh ni bantu kita untuk:

  • lebih cergas dan bertenaga
  • elak lenguh-lenguh otot
  • bantu atasi masalah sakit lutut
  • elak mengantuk semasa terawih

 

 

 

Nak try Set Terawih ni? Hubungi saya segera seperti di bawah ye 🙂

 

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

(Atau klik terus untuk WhatApps: www.wasap.my/60199377380)

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge