Persediaan Puasa & Terawih Untuk Anak Kecil

 

Tahun lepas dapat solat di rumah lebih banyak dari di masjid.

Bukan tak best solat di rumah. Jemaah dengan suami pun dapat pahala juga.

Cuma feel di masjid lain sikit.

Kalau tahun lepas isunya adalah si kecil yang suka merayau. Tahun ni mungkin sama juga. Hahaha !!!

Since masih ada masa, nak train la anak soleh ni untuk solat dan tak merayau.

Setiap kali solat jemaah di rumah, dah bagi hit nak solat di masjid tak? Bestt.. kalau nak pi, kena solat sama, tak boleh jalan-jalan.

Setiap kali lepas solat pun, kena doa minta pada Allah supaya ada chance solat terawih di masjid dan anak-anak behave.

Kita rasa big matter. Allah rasa small matter.

Lagipun training juga ni kot-kot ada rezeki buat Umrah sekeluarga nantikan.

Untuk sekeluarga kekalkan stamina bulan Ramadhan ni, wajiblah ambil supplemen juga. Puasa bukan bermakna tak payah jaga kesihatan dan boleh bedal sesuka hati.

Lagipun nutrisi yang cukup serta tenaga yang berkekalkan akan bantu anak untuk lebih behave. Tak cranky. Budak-budak yang meragam ni biasanya sebab lapar atau penat dan mengantuk, kan?

 

Set Puasa Kanak-kanak Bantu Untuk Kekal Sihat Bertenaga Sepanjang Ramadan

 

Antara yang wajib adalah Performance Drink dan ESP untuk tenaga berpanjangan. Anak pun boleh minum. Tambahan untuk si anak, kita berikan Chewable Vitamin C. Semoga imun tubuh mereka sentiasa mantap walaupun berpuasa dan ikut berterawih hingga habis.

Bonus lagi, bulan puasa ni sebenarnya lebih senang nak konsisten ambil, sebab waktu makan tak banyak sangat. Jadi hasilnya pun boleh perasan dalam sebulan tu. Wow !

Jangan risaulah supplemen ni timing memang adjustable.

 

 

 

Set Puasa & Terawih Kanak-kanak ni dapat membantu kanak-kanak untuk:-

  • membekalkan tenaga sepanjang hari
  • penuh khasiat untuk proses tumbesaran
  • mudah diambil dan diserap oleh badan

 

 

Untuk order sendiri secara online Set Berpuasa & Terawih Kanak-kanak ni menggunakan kad debit atau kredit, boleh klik ikon di bawah:

 

cara buat pembelian vivix online

Boleh hubungi saya segera sekiranya memerlukan bantuan untuk membuat order Set Puasa & Terawih Kanak-kanak ni atau mempunyai sebarang pertanyaan.

Selamat membuat persediaan berpuasa ya !

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

(Atau klik terus untuk WhatApps: www.wasap.my/60199377380)

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge