Produk Bantu Kempiskan Perut Untuk Hilangkan Buncit

2 tahun lepas, saya pernah ditegur, eh, mengandung ke? I’m like, “What??? Perut aku nampak sangat ke buncitnyer, malunyer”. Ni dialog dalam hatilah. Memang segan sangat rasa.

Sebenarnya memang saya mengandung, tapi masa tu saya tak tahu dan perasan yang saya mengandung. Pregnant kalini tak nampak sangat tanda macam yang sebelum ni. Beli pregnancy test pun nampak macam negatif sebab satu jalur jer terserlah.

Fuhhh, lega lepas bila tahu memang perut naik sikit sebab mengandung. Patutlah walaupun exercise beria-ria, tapi berat susah betul nak turun.

Cuma, memang tak dapat bayangkanlah kalau tak mengandung kan. Sah-sah orang nampak perut tu agak buncit. Oh tidak! Memang rasa tebal berincilah muka.

Perut buncit ni berlaku akibat terlalu banyak parasit dalam tubuh kita. Parasit ni hadir ekoran kerana gaya pemakanan kita yang tak berapa nak sihat. Jadi, untuk membuang parasit dalam badan supaya perut kembali kempis, kita perlu melakukan detoks.

Detoks adalah proses singkirkan toksin dan parasit dalam badan.

 

Untuk kempiskan perut, bukan sahaja kita perlu tekankan penjagaan makanan dengan mengurangkan makanan berlemak, terlalu manis serta masin dan melakukan senaman yang fokus kepada perut seperti berenang atau jogging, malah kikts jugs tidsk boleh mengabaikan detoks bersama Set Detoks Shaklee.

 

Pengalaman 4 Pengguna Set Detoks Shaklee

“Pengalaman kali pertama berdetoks dengan Set Detoks Shaklee memang ohsem. Baru 4 hari, perut dah nampak flat. Tidak sia-sia berdetoks sepenuh

– Puan Husna

 

“Berat badan turun 2 kg dalam masa 5 hari berdetoks dengan Set Detoks Shaklee. Seluar memang rasa makin longgar.”

– Puan Hani

 

“Selepas 5 hari amalkan detoks bersama Set Detoks Shaklee, suami tegur perut saya dah nampak makin kempis. Bila ukur, betul rupa-rupanya inci pinggang saya dah berkurang!”

– Puan Ija

 

“Selepas amalkan Set Detoks Shaklee, perut Ummi dah jadi kempis. Takde lah kene ejek lagi orang tanya ada baby lagi ke.”

– Puan Ummi

 

Set Detoks Shaklee Untuk Bantu Kempiskan Perut

Set Detoks Shaklee terdiri daripada 5 vitamin penting yang membantu bertindak menyingkirkan parasit serta toksin yang menjadi punca perut sukar nak kempis.

 

Vivix

Detoks sel-sel dalam badan. Ia membantu memberikan tenaga kepada sel-sel dalam badan supaya boleh detoks dengan lebih efektif. Secara tidak langsung, ia akan membantu kempiskan perut dengan lebih cepat dan berkesan.

 

DTX Complex

Detoks hati. Hati perlu menjadi kuat, sihat dan dibersihkan kerana ianya menjadi tempat pembuangan segala jenis toksin.

 

Peppermint Ginger

Buang angin dari badan untuk mempercepatkan proses kempiskan perut.

 

Herblax

Detoks bahagian usus. Usus merupakan antara tempat kegemaran parasit keranan di kawasan ususlah nutrien mula diserap ke dalam tubuh.

 

Alfafa Complex

Detoks seluruh bandan. Singkirkan parasit pada organ-organ yang lain.

 

Cara Dapatkan Set Detoks Shaklee

Bagi mendapatkan Set Detoks Shaklee untuk tujuan mengempiskan perut terutama yang agak degil nak hilangkan buncit ni, boleh terus hubungi saya ye 🙂

 

 

 

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

(Atau klik terus untuk WhatApps: www.wasap.my/60199377380)

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

2 Comments

  1. JMR September 6, 2017
  2. jalan jalan September 8, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge