Produk Kurus Cepat Agar Badan Seperti Anak Dara

Detoks parasit ni adalah untuk sihat! Ye, tujuan utama detoks parasit adalah untuk kesihatan tubuh badan.Namun, kesan sampingan yang kebanyakan orang dapat ialah turun berat badan, tubuh semakin ringan, kulit makin sihat, lawas, bertenaga dan banyak lagilah yang best-best.

Walaupun saya dah pernah buat detoks parasit sebelum ni dan memang pun turun berat badan, tapi bulan ni saya masih teruskan lagi.

Bagus tau kalau buat selalu. Sebabnya kita tak boleh kawal 100% kemasukkan parasit ke dalam badan kita.

Program kalini saya buat bersama-sama peserta yang nak join sekali.

Saya buat pun, yang soft detoks iaitu 5 hari jer. Kalau nak buat full detoks, ambil yang 14 hari.

Untuk saya, selain daripada menjaga kesihatan, detoks parasit adalah salah satu cara untuk saya kurus dengan cepat.

Buktinya, nahhh!!!!

 

tips turunkan berat badan

 

Hehehehe, excited habis kawan-kawan satu group kitaorang bila tengok berat saya turun hampir 3 KG!

Memang saya tak risau buat detoks sambil menyusukan bayi saya yang nak masuk 1 tahun masa tu. Sebabnya, pantang yang dikenakan sepanjang detoks parasit ni memangà tak menjejaskan penghasilan susu badan saya.

 

Vitamin Detoks Parasit Bantu Turunkan Berat Badan Pantas

Set Lengkap Detoks Parasit terdiri daripada Vivix, Nutriferon, Garlic, DTX Complex, Alfafa dan Herblax.

 

detoks parasit - suplemen detoks parasit

 

Vivix ni bantu detoks seluruh badan sehingga ke peringkat sel, siap baiki kerosakan DNA atau sel akibat toksin yang berpunca daripada parasit.

Nutriferon pula sangat penting dalam detoks parasit ni sebab peranan utamanya adalah sebagai penyingkir parasit dengan meningkatkan keupayaan sistem pertahanan tubuh kita.

Garlic yang merupakan antibiotik semulajadi bertindak sebagai penghalau parasit.

Alfafa akan melaksanakan proses detoks seluruh badan.Membuang pun ok.

DTX Complex bantu untuk detoks hati kita. Salah satu tugas hati adalah membakar lemak. Bayangkan, kalau banyak sangat timbunan toksin, tugas pembakaran lemak akan terbantut. So, camana nak kurus cepat kan?

Herblax akan bertindak sebagai tukang detoks usus. Memang lawas habis kalau ambil Herblax ni.

Tapi tak lah lepas makan Herblax jer terus mencicit cari tandas. Biasanya selepas 8-10 jam lah, baru nak membuang. Proses ni berlaku secara lembut.

 

 

Kenapa Perlu Ambil Produk Detoks Parasit Untuk Turunkan Berat Badan Cepat

Antara makanan pembunuh parasit adalah bawang putih segar (selabu sehari), biji labu (ada dalam Nutriferon), biji betik dan banyak lagi.

Sanggup ke nak telan dan kunyah mentah-mentah?

Eden tak sanggup. Dah try dengan bawang putih. Seulas je kunyah dah tak boleh nak teruskan, inikan pula selabu??? Aiyarkkk!!!

Lagipun, suplemen detoks parasit ni pun akan memudahkan kita nak berdetoks. Bahan-bahan pun semulajadi. Pun membantu kita kurus.

Kalau nak join group saya untuk detoks parasit bulan depan, boleh whatapps 019-9377380.

Banyak info yang saya share dalam secret group tu. Bukan setakat pasal detoks parasit, meal plan, menu, senaman, info kurus, tips dan trik kesihatan pun ada. Khas untuk semua peserta yang saya konsult.


Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Page: Myliferia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge