Suka Duka Dunia Bisnes

Pasang surut dalam bisnes ni biasalah. Ada masa kita tak menang tangan nak handle customer dan anak buah bisnes, ada masanya macam kosong pulak tapak tangan.

Kalau berbisnes, memang tak dapat lari dengan customer.

Yelah, orang buat bisnes, mestilah kene buat sale.

Nak sale lebat, customer dan anak bisnes perlulah ramai.

Bila dah ramai ni, macam-macam karenah yang kita nak hadap.

Ada tu, tanya punyalah berjela-jela, sampai makan beberapa hari. Last sekali katanya nak beli dengan orang yang dikenali.

Tu tak termasuk lagi yang kata beriya-iya dan confirm nak, sekali tak jadi dengan alasan yang ntah apa-apa je.

Kalau peringkat awal berbisnes, memang down habislah. Rasa macam malas dah nak layan. Malas dah nak bisnes-bisnes ni. Menghabiskan bogheh (eh maso) jah😀

Tapi itu dululah. Bila kita ambil pekara ni sebagai salah satu proses pembelajaran serta untuk mempertingkatkan lagi skill komunikasi kita. Memang rasa lebih cool!

Yang penting, kita jual produk terbaik yang semulajadi. Takde bahan tersembunyi yang bakal merosakkan pengguna dan juga alam sekitar warisan kita ni.

Ada jer sebenarnya customer yang mudah nak handle. Dan-dan tu jugak buat bayaran sampai kita semput nak buat order….hehehe

Sebenarnya, kepuasan yang tak ternilai adalah bila customer beri feedback positif selepas gunakan produk yang diaorang beli dengan kita.

Dapat mutu kesihatan lebih baik satu hal, yang dapat tolong diaorang tingkatkan ekonomi keluarga pun satu hal. Pendek kata, ke arah kualiti hidup yang lebih baik gitu.

Kebetulan pulak bulan ni ada promosi untuk siapa yang daftar ahli dengan 2 botol Vivix, iaitu:

– Dapat 5% off (sebelum ni takde pun)
– Dapat terus harga member yang beza RM 144.40 dari harga retails (untung besar ni)
– Dapat free membership (tak perlu bayar RM 68.90)
– Dapat cash bonus dalam RM 35++ gitu
– Dapat free shipping (memang dapat pun, untung lagi RM 10.60 Semenanjung@ RM 21.20 Sabah Sarawak)

twinpack vivix yang menguntungkan

Naimah Wahab
019- 937 7380
Founder of KIM Family

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge