Suplemen Untuk Anak Yang Selalu Sakit

Anak yang selalu sakit akan buatkan hati seorang ibu mudah risau dan tersentuh. Bimbang memang bimbang, nak-nak kalau ibu tu bekerja dan terpaksa hantar anak ke tadika atau rumah pengasuh.

Bila dah berada di tadika atau rumah pengasuh, nak mendapat kembali jangkitan akan jadi lagi mudah. Anak yang baru je nak sihat, mungkin kembali sakit balik.

Yelah kan, kat situ ramai budak-budak lain yang mungkin tak berapa sihat dan bawa pelbagai jenis kuman pula.

Sebab tulah, kalau anak yang imun tubuh mereka lemah, tu yang kadang-kadang demam, ada masanya batuk, lain waktu selsema pulak. Paling haru kalau penyakit 3 serangkai ni menyerang serentak.

Kalau anak sakit, memang maklah yang selalunya kene MC atau emergency leave.

Sampaikan, suami sakit pun isteri MC, sendiri sakit pun terpaksalah juga MC. Last sekali, jumlah MC dah negatif.

Mesti stress kalau jadi macam ni.

Kena pulak time pejabat tengah sibuk. Mesti bos pun tak puas hati bila kita selalu cuti mengejut. Rakan sekerja yang terpaksa tanggung tugas kita pun mesti kurang senang kan.

Nanti, tak pasal-pasal pula timbul konflik dalaman kat pejabat tu.

Sampai satu tahap, nak jer berdoa agar sakit tu berpindah kat kita. Tapi kalau mak yang sakit, mau “weng” satu rumah.

Serabut kepala weh!

 

Suplemen​ Bantu Anak Cepat Sihat

 

Bagi mengatasi masalah anak yang imun tubuhnya lemah, sangatlah disyorkan mengambil suplemen untuk anak cepat sihat atau lebih dikenali sebagai Set Kesihatan Anak.

Kalau anak dah sembuh, suplemen kanak-kanak ni akan bantu tingkatkan imun tubuh untuk mencegah serangan berulang. Kalau masih sakit, sangat-sangatlah perlu ambil suplemen ni. Sebab anak yang sakit lagilah perlukan askar-askar tambahan untuk menyerang kembali virus tu.

Set Kesihatan Anak ni terdiri daripada 2 jenis vitamin penting iaitu:

Meal Shake

Meal Shake merupakan multivitamin yang mengandungi 21 jenis vitamin dan mineral penting untuk kanak-kanak.

Apabila badan anak cukup zat, inshaaAllah mereka tidak mudah diserang virus dan tidak mudah jatuh sakit.

Omega Guard

Omega Guard merupakan anti-radang yang dapat membantu mengelakkan selsema dan batuk berkahak.

Kalau anak selsema atau batuk berkahak, bagi Omega Guard konsisten selama sekurang-kurangnya 3 hari.

 

Cara Order Set Kesihatan Kanak-kanak

Untuk mendapatkan Set Kesihatan Anak ni, boleh segera hubungi saya seperti berikut 🙂

 

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

(Atau klik terus untuk WhatApps: www.wasap.my/60199377380)

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

 

One Comment

  1. Azwan June 10, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge