Testimoni Pencuci Muka Terbaik Hilangkan Blackheads & Whiteheads

Muka cantik sekilas tengok, tapi bila datang dekat, jelas ketara whiteheads dan blackheads.

Kalau orang dah start main pandang-pandang, mulalah rasa tak selelsa.  Bila diaorang berbisik-bisik, mesti kita rasa orang tu mengumpat blackheads dan whiteheads kita. Padahal, mungkin tak pun.

Ini antara dilema yang sering melanda ramai wanita di luar sana. Mungkin kah kita di antara mereka?

 

 

tips wajah cantik berseri

 

 

Produk Pencuci Muka Paling Best Hilangkan Blackheads & Whiteheads

 

Pencuci Muka Nutriwhite (Gentle Deep Foaming Cleanser) merupakan produk semulajadi terbaik yang patut dicuba oleh setiap orang yang mengalami masalah blackheads dan whiteheads pada wajah.

Peratusan kesesuaiannya sangatlah tinggi kerana produk ini dibangunkan khas untuk kulit orang Asia macam kita ni.

Bangga pula rasa bila sesuatu tu dicipta khas untuk kita. Jadi memang rugi sangat sesiapa yang tak rebut peluang yang ada ni.

 

 

Testimoni Pencuci Muka Nutriwhite Hilangkan Blackheads & Whiteheads Dengan Berkesan

 

1) Testimoni Nutriwhite: Blackheads & Whiteheads Semakin Berkurangan

 

tips wajah cantik berseri

 

Sebenarnya saya ada cerita sadis tau pasal blackheads dan whiteheads ni.

Pernah dulu saya online Skype dengan kawan saya yang menetap di Jepun.

Kitaorang buat video call.

Tengah duk syok borak-borak, tiba-tiba dia tegur blackheads saya.

Saya like, “what, dia boleh nampak blackheads aku?”

On noooo!!!!!!

Giler punya malu tau. Masa tu rasa muka dah macam bertukar macam-macam kaler dah. Tak tahu nak sorok hidung yang penuh blackheads ni kat mana.

Senyum kite pun dah macam tak rupa senyum. Terasa nak end jer conversation time tu…huhuhu

Tapi Alhamdulillah sangat, sejak pakai Gentle Deep Foaming Cleanser ni, muka ku dah semakin bersih dan cerah sekata. Licin jer rasa atas hidung.

Lepas ni boleh video call thru WhatsApp jelah dengan kawan saya tu…hikhik

 

 

2) Testimoni Nutriwhite: Whiteheads Sejak Zaman Sekolah Hilang

 

tips wajah cantik berseri

 

Paling best bila whitehead ku hilang.

Ya Ampun, dari zaman sekolah whitehead tu diternak. Tukar macam-macam produk, tak baik jugak.

Kerja duk picit jer hidung nih.

Lepas guna Make Up Remover, fuh lega, hilang ternakan whitehead.

Kulit pun dah tak berminyak.

 

 

3) Testimoni Nutriwhite: Blackheads & Whiteheads Berkurangan Dengan Banyaknya

 

tips wajah cantik berseri

So far, takde masalah, kita suka. Kulit dah kurang kering dah.

Then whitehead dan blackhead kurang atau takde.

Asyik pegang jer hidung, eh betul ke dah takde?

Mungkin adalah sikit-sikit tapi tak lah sebanyak yang sebelum-sebelum ni.

 

 

4) Testimoni Nutriwhite: Blackheads & Whiteheads Hilang

 

tips wajah cantik berseri

Dulu akak jenis banyak whitehead dan blackhead. Adalah pernah buat versi kapas dalam telur putih, tekap dekat hidung dan biar sekejap sampai kering, baru cabut.

Memang lah menjadi,. Tapi masih ada lagi sikit-sikit whitehead dan blackhead.

Tapi bila pakai Cleanser Nutriwhite, wahhh!!!! Kejap je whitehead dan blackhead hilang. Kagum betul!

 

 

5) Testimoni Nutriwhite: Masalah Whiteheads & Kulit Kering Hilang, Pencuci Lebih Setahun

 

tips wajah cantik berseri

Nadim pakai Make Up Remover dengan Facial Cleanser.

Dulu ada masalah kulit kering tiap kali cuci muka. Muka Nadim jadi kuping-kuping gitu.

Tegang pulak tu. And whitehead mula muncul, mungkin sebab tak dicuci bersih segala sebum.

Tapi lepas guna Nutriwhite, masalah whitehead dan kulit kering dah hilang!

Jimat pulak 2 tiub ni setahun tak habis-habis lagi.

 

 

6) Testimoni Nutriwhite: Keluar Segala Whiteheads, Kulit Kusam, Muka Licin Tak Berminyak

 

tips wajah cantik berseri

Bismillah. 1st time guna Nutriwhite, salah sendiri sebab silap cara penggunaan. Maka kesan tak seperti yang digambarkan.

Bila dah tanya sifu Shaklee, baru tahu cara betul dan Alhamdulillah sangat-sangat berpuas hati bila guna.

Keluar segala whitehead dan kulit kering yang sebelum ni buat muka jadi kusam dan tak bermaya.

Lepas guna, rasa segar, muka licin dan tak berminyak.

Terima kasih Shaklee buatkan muka ku sudah tidak seperti “kertas pasir” lagi…hehehe

 .

Mesti rasa teruja kan dengan sharing daripada mereka yang pernah menggunakan produk Nutriwhite terutamanya pencuci muka serta make up remover kan?

2 produk ni merupakan item yang berperanan penting membantu kita menghilangkan blackheads dan whiteheads pada wajah.

Memang boleh nak guna pencuci jer, tapi bila kombokan dengan make up remover, hasilnya akan lagi ohsem serta lebih cepat.

Yang penting konsisten dan rajin jaga muka 🙂

 

 

Cara  Dapatkan Pencuci Muka Nutriwhite

 

Untuk mendapatkan pencuci muka Nutriwhite bagi membantu menghilangkan blackhead dan whiteheads anda, boleh segera hubungi saya seperti di bawah:

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

(Atau klik terus untuk WhatApps: www.wasap.my/60199377380)

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge