Tips Atasi Rambut Gugur Untuk Cegah Botak

Rambut gugur ni memang boleh menyerang sesiapa sahaja, tak kiralah lelaki atau wanita. Malah orang-orang muda pun biasa mengalami masalah rambut gugur ni.

Macam kes saya, rambut gugur teruk selepas melahirkan baby.

Biasanya orang tua-tua akan kata, mak-mak yang lepas bersalin akan mengalami masalah rambut gugur ni disebabkan baby yang suka menyembur.

Tapi, kalau dari segi saintifik, selalunya keguguran rambut dikaitkan dengan perubahan hormon (memang pun kan kalau lepas bersalin) serta kekurangan nutrisi.

 

 

Testimoni Vivix Mengatasi Masalah Rambut Gugur

 

Macam puan ni, beliau sendiri tak sangka, rambut suami beliau yang gugur sebelum ni dah kembali tumbuh.

Terperanjat mereka suami isteri 🙂

Husband makan Vivix kurang dah gugur rambut dia.

Satu lagi yang memeranjatkan, uban dia bertukar hitam. Nampak perubahan dia. Dari akar rambut tu, naik le hujung ada perubahan warna.Asalnya semua putih, lepas tu dari akar jadi hitam pula.

Dia siap tunjuk lagi…haha

Sebab dia perasan uban tu dah lama, tiba-tiba dia cabut tengok dah berubah sikit jadi hitam.

Haha. Banyak sangat perubahan pada dia, dah makin konsisten berbanding isteri dia ni makan Vivix.

Isteri mana tak happy apabila masalah rambut gugur suami yang selama ini macam tak de harapan jer, tiba-tiba dan selesai kan?

Bonus lagi bila rambut beruban kembali menjadi hitam.

Nampak tak proses pemulihan sel sedang berlaku kat situ?

 

Bagaimana Vivix (Antioksidan) Membantu Mengatasi Rambut Gugur?

Di antara kelebihan yang ditawarkan oleh Vivix dalam membantu merawat keguguran rambut ialah:-

1) Menghalang radikal bebas yang menjadi punca sel kulit kepala rosak.

2) Memperbaiki keadaan kulit kepala yang rosak dan pada masa yang sama mengekalkan kesihatannya.

3) Menyokong kesihatan kulit kepala yang penting untuk kesuburan rambut rambut.

4) Membantu mengekalkan kesihatan rambut.

 

Kalau nak mengatasi masalah keguguran rambut dengan Vivix, atau mendapat keuntungan berganda dengan twin pack Vivix boleh whatapps 019-9377380 ye.

Boleh juga membuat tempahan Vivix secara online pada link Order Vivix.

 


Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Page: Myliferia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge