Tips Berhenti Merokok Dengan Cepat Untuk Selama-lamanya

Sebenarnya ramai para perokok tegar di luar sana nak berhenti merokok, mencari-cari cara untuk berhenti ketagihan merokok mereka, namun gagal untuk berbuat demikian.

Bukan mereka tak sedar yang merokok ni membahayakan kesihatan diri sendiri, malah turut memberi risiko yang tidak kurang buruknya terhadap orang di sekeliling. Tapi tulah, bukan senang nak hilangkan ketagihan tu.

Macam Encik Uzir ni, dah macam-macam cara beliau cuba. Berjumpa doktor di klinik kesihatan, pergi ke bengkel berhenti merokok, guna electric cigarette dan pelekat nikotin. Tapi semuanya gagal, sehinggalah isteri beliau memperkenalkan…..

 

 

Alhamdulillah, dengan Vivix, beliau yang merokok secara serius sejak berusia 14 tahun, kini telah setahun bebas daripada merokok.

 

Kenapa Vivix Boleh Bantu Menghilangkan Ketagihan Merokok Dengan Mudah?

Vivix yang sangat tinggi anti-oksidan ni bertindak mmembantu dalam memulihkan tisu atau sistem badan kita daripada tahap DNA lagi. Means habis ke akar umbilah dia pulihkan.

Vivix ni bukan ubat. Namun memandangkan Vivix ni membantu memulih dan meningkatkan sistem badan kita, jadi lama ke lamaan, sistem badan kita yang melawan virus atau punca penyakit dalam tubuh kita.

Sebab tu, bila merokok jer, Encik Uzir rasa tawar, dah tak best. Asap rokok kan bukan bahan semulajadi tubuh. Benda asing tu. Kat sinilah Vivix singkirkan semuanya.

Sebab tulah, kalau perasan, ambil Vivix nak selesaikan satu jer masalah kesihatan, tiba-tiba “eh, dah tak kebas tangan lagilah, mata pun makin terang, jantung dah sihat, bacaan darah tinggi dan kencing manis dah normal, macam sihat sepenuhnya jer!”

Pssst, tips buat para isteri sekalian, sila buat trick masukkan Vivix ni dalam minuman (saya syorkan anggur sebab Vivix rasa anggur dia kuat) suami korang. Lepas ni tiba-tiba diaorang kata “Uish, payau lah rokok ni, dah tak boleh hisap, nak muntah hijau!”. Haaa, baru dia tahu penangan Vivix!

Hehehe….semoga menuju bahagia dengan keluarga yang lebih sihat. Kalau ada suami kawan-kawan atau saudara mara yang hantu rokok, sila senyap-senyap share video ni. Jadikan Projek Rahsia 2015 korang…kikiki

Nota: Vivix berharga RM 475 sebotol (kegunaan 1-2 bulan), tapi akan lebih jimat dengan mendaftar sebagai Ahli Shaklee.

Bulan depan harga semakin meningkat sebab GST.

Dengan 2 botol Vivix, keahliah adalah PERCUMA.

 

Nak Tahu Sharing Lain Tentang Keberkesanan Shaklee Terhadap Tahap Kesihatan?

Video Testimoni Wajib Tengok, Luahan Daripada Hati Yang Paling Dalam. Semuanya ringkas, padat dan menarik πŸ™‚

 

Sihat Tanpa Rokok!!!

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

 

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

 

33 Comments

  1. suri March 5, 2015
    • Naimah Wahab March 7, 2015
  2. Khir Khalid March 5, 2015
  3. Hairul Hissam March 5, 2015
  4. Hero Borneo March 6, 2015
  5. Cetusan Minda March 6, 2015
  6. Azhar March 6, 2015
  7. titan March 7, 2015
    • Naimah Wahab March 7, 2015
      • titan March 8, 2015
        • Naimah Wahab March 8, 2015
  8. imam March 7, 2015
    • Naimah Wahab March 7, 2015
  9. cintaliar March 8, 2015
  10. Hero Borneo March 10, 2015
  11. yuha March 12, 2015
  12. JR March 13, 2015
  13. nonie@nanie March 17, 2015
    • Naimah Wahab March 17, 2015
  14. Wahab Saputra March 17, 2015
    • Naimah Wahab March 17, 2015
  15. aRz MoHa March 25, 2015
  16. Kereta Sewa Shah Alam March 23, 2016
    • Naimah Wahab March 24, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge