Tips Cergas Selalu Pencinta Travel Agar Tidak Letih Melepek Lagi

Dengar atau terbaca kisah orang yang selalu outstation atau travel ni, memang rasa  syok dan best semacam jer. Hidup pun terasa wahhh, agak stylo dan macam glamer jer dapat jejak kaki ke tempat orang lain. Tapi hakikat sebenarnya, selalunya travel ni memang memenatkan.

Penat tu selalunya bila dah balik rumahlah. Bayangkan kerja-kerja menimbun yang dah menunggu di rumah atau di pejabat.

Kalau ibu bekerja, sampai rumah jer mesti nak kene cuci baju travel, nak lipat stok menggunung baju-baju sedia ada, kemas rumah, siapkan barang sekolah anak untuk keesokan harinya dan macam-macam hal lagi lah.

 

Cara Elak Keletihan Melampau Setiap Kali Balik Travel

Macam Puan Siti Nurazlina ni, dulu sebagai seorang jurutera, memang beliau selalu travel. Punyalah teruk kepenatan beliau, setiap kali balik outstation, mesti kene apply MC keesokan harinya. Memang teruk tahap melepek beliau ni.

Tapi, akhirnya beliau dah jumpa penyelesaian kepada masalah keletihan yang melampau yang sering menghantui beliau selama ini. Jom tengok video perkongsian daripada beliau.

 

 

 

Sangat mengujakan! Boleh hilang dah keletihan tahap melampau beliau setiap kali travel ni. Sampaikan beliau kata, kalau beliau landing waktu pagi, sebelah tengah hari tu beliau dah boleh lakukan aktiviti harian beliau. Tiada lagi keletihan yang teramat sangat. Bahagia sangat rasa hidup 🙂

Beliau amalkan Set Travel Power yang banyak berjaya menjadikan hidup travel beliau ni lebih bermakna dan penuh nikmat serta keseronokan.

Eh, lupa nak bagitau, beliau sekeluarga ni memang selalu sangat travel ke overseas bersama suami dan anak-anak. Secara backpacking lagi.

Sekarang ni, memang orang pelik sangat dengan diaorang. Sampai jer pagi daripada Jepun, esoknya dah dah terbang ke Sri Lanka. Sampai pagi dari Paris, petang tu dah drive ke Penang.

Malah, kalau diaorang suami isteri ni sampai tengah malam sekalipun, esoknya steady jer hantar anak ke sekolah. masuk kerja pun on time.

Dahlah seronok kenal tempat orang, balik jer dapat teruskan aktiviti harian tanpa gangguan keletihan. So happening hidup, kan kan? 😀

 

Nak Tahu Sharing Tentang Keberkesanan Shaklee Terhadap Tahap Kesihatan?

Video Testimoni Wajib Tengok, Luahan Daripada Hati Yang Paling Dalam. Semuanya ringkas, padat dan menarik 🙂

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

 

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

16 Comments

  1. shukran February 12, 2015
  2. Nadri Mohd February 13, 2015
    • Naimah Wahab February 13, 2015
  3. suri February 13, 2015
  4. Hero Borneo February 14, 2015
    • Naimah Wahab February 15, 2015
  5. islam di dadaku February 18, 2015
  6. titan March 8, 2015
    • Naimah Wahab March 8, 2015
  7. insan marhaen March 24, 2015
    • Naimah Wahab March 24, 2015
  8. JARI MANIS March 24, 2015
    • Naimah Wahab March 25, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge