Turun 10kg Sebulan; Kurus Secara Sihat

Percaya tak boleh turun 10kg dalam masa sebulan? Kagum kan? Ini adalah cerita benar, bukan rekaan…hehehe

Berikut merupakan sharing dari salah seorang ahli group Exclusive LadyBoss kami. Amalkan Set Kurus Shaklee tanpa perlu berpantang bagai 🙂

Set kurus shaklee

Kurus dengan Cinch Mix

 

Apa Yang Beliau Amalkan?

ESP, 2 Canister Cinch Shake Mix, Lecithin, Alfafa, VitaLea

 

Nak lagi terbakar, ada pengguna yang berkongsi tentang penurunan berat badan beliau selepas bersalin sehingga 20KG. Fuhhhh, mesti lagi teruja kan? Segalanya terbongkar di dalam video ni:-

 

 

Kenapa Badan Berisi?

Ramai yang kata sebab lemak terkumpul kan? Memang pun tapi bukan 100% tepat.

 

#1: Lemak

Lemak yang dah lama terkumpul sejak kecil membuatkan badan kita semakin berisi. Jadi lemak ni semua perlu dipecahkan, dibakar dan dibuang terus dari sistem badan kita. Kalau kita biarkan lemak degil ni dalam badan, boleh menyebabkan penyakit jantung, salur darah tersumbat, stroke, diabetes, malah kanser dan penyakit-penyakit berbahaya yang lain.

 

#2: Otot Pembakar Lemak Tidak Efficient

Bila otot dalam badan yang berfungsi untuk membakar lemak dah lemah dan lembik, maka kerja-kerja pembakaran lemak akan jadi lambat dan tak efficient. Bila lemak sukar dibakar, makin banyaklah terkumpul dalam badan. Berisi lagilah kita.

 

#3: Toksik

Toksik ni biasanya datang dari makanan bergoreng, bersantan, berminyak yang badan kita tak dapat buang disebabkan kita kurang makan sayur dah buah. Bila dah terkumpul toksik yang banyak dalam badan, tu yang badan makin berisi dan susah nak turun berat badan.

Anda bersedia sahut cabaran turun 10kg dalam sebulan tak? Boleh berikhtiar dengan ESP + 2 Cinch + Lecithin + Alfafa + VitaLea dan optional dengan OmegaGuard dan Cinch Tea.

 

Peranan-peranan Supplement Bantu Kuruskan Badan Segera

 

ESP + 2 Cinch

Kedua-duanya adalah protien namun Cinch boleh menjadi meal replacement kerana mengandungi nutrisi lain berbanding ESP. Boleh nak pilih salah satu kalau takde bajet, namun gabungan keduanya akan memberi hasil yang lebih mantap. Fungsinya ialah membina dan memantapkan otot pembakar lemak supaya dapat bekerja dengan lebih cepat dan efficient.

 

Lecithin
Berfungsi memecah dan membakar lemak. Turut membantu ESP + Cinch bekerja menyingkirkan lebih banyak lemak.

 

Alfafa + Herba-Lax
Kedua-duanya adalah detox yang berfungsi menyahkan segala toksin, lemak, kolestrol dan bahan tidak berguna dari badan. Cuma pastilan minum banyak air kerana Alfafa boleh sebabkan sembelit kalau tak cukup air.

 

VitaLea

Pembekal nutrisi yang lengkap untuk tubuh. Apabila mengambil Cinch, walau perut dah bergendang, tapi minda dah macam autoset untuk tolak makanan. Tak paksa pun. Jadi, selain ESP, VitaLea sangat membantu sebagai pembekal tenaga.

 

OmegaGuard (optional)
OmegaGuard berfungsi seperti Lecithin tapi lebih powerful menyingkirkan lemak-lemak lama yang dah terpendam bertahun-tahun dahulu. Lecithin lebih kepada lemak-lemak baru.

 

Cinch Tea (optional)
Cinch Tea akan meningkatkan metabolisma badan, jadi turut membantu kerja pembakaran lemak di samping membekalkan tenaga berpanjangan.

 

AWAS!!! Alfafa dan VitaLea tidak disarankan kepada pengidap SLE (Lupus)

 

Pilihan Pakej Bagi Set Kurus

****************************************************************

Set Extra Exclusive: RM 745
(1 month consumption + postage)# 1 ESP + 2 Cinch + 1 Lecithin + 1  Alfalfa L + 1 Vitalea

Untuk kesan berganda, boleh tambah:-

OmegaGuard: RM 136.00

Cinch Tea: RM 131.00

# EXCLUSIVE E-Book Rahsia Inch Loss Dalam 2 Minggu
# EXCLUSIVE Consultation after sales
# EXCLUSIVE  Membership into Shaklee Cube
# Tak PANTANG nasi, Tak perlu PUASA

Ni yang kawan loss 10kg in one month tu ambil.

****************************************************************

Set Exclusive: RM 461
(1 month consumption + postage)# 2 Cinch + 1 Lecithin + 1  Herb-Lax
# EXCLUSIVE E-Book Rahsia Inch Loss Dalam 2 Minggu
# EXCLUSIVE Consultation after sales
# EXCLUSIVE  Membership into Shaklee Cube
# Tak perlu PANTANG nasi, Tak perlu PUASA

Ni kalau korang nak try Cinch, tapi bajet low sikit

****************************************************************

Set Premium:  RM 349
(1 month consumption + postage)# 1 ESP + 1 Alfafa + 1 OmegaGuard
 
# EXCLUSIVE E-Book Rahsia Inch Loss Dalam 2 Minggu
# EXCLUSIVE Consultation after sales
# EXCLUSIVE  Membership into Shaklee Cube
# Tak perlu PANTANG nasi, Tak perlu PUASA

****************************************************************

Set Asas: RM 265
(1 month consumption + postage)# 1 ESP + 1 Lecithin + 1 Herb Lax
# EXCLUSIVE E-Book Rahsia Inch Loss Dalam 2 Minggu
# EXCLUSIVE Consultation after sales
# EXCLUSIVE  Membership into Shaklee Cube
# Tak perlu PANTANG nasi, Tak perlu PUASA

****************************************************************

Set Bajet:  RM 115
(1 month consumption + postage)
  
1 Lecithin + 1 Herb- Lax
# EXCLUSIVE E-Book Rahsia Inch Loss Dalam 2 Minggu
# EXCLUSIVE Consultation after sales
# EXCLUSIVE  Membership into Shaklee Cube
# Tak perlu PANTANG nasi, Tak perlu PUASA
Tapi untuk Set Bajet ni please dont expect inch loss dalam masa 2 minggu

****************************************************************

Set- set kat atas designed supaya, bila korang nak kurus, korang tak perlu pantang nasi, tak perlu puasa. Just ada certain things je kena jaga. Dan paling penting, lepas dah dpt inch loss atau weight loss, kalau korang stop makan set ni, insya-Allah berat korang tak akan shoot up, sebab Shaklee membantu kuruskan badan dgn cara merawat punca, bukan merawat simptom

 

Nak Tahu Sharing Lain Tentang Keberkesanan Shaklee Terhadap Tahap Kesihatan?

Video Testimoni Wajib Tengok, Luahan Daripada Hati Yang Paling Dalam. Semuanya ringkas, padat dan menarik 🙂

 

SHARING Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

 

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

5 Comments

  1. Elly January 29, 2014
  2. Cik Yaya September 13, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge