Vitamin Bantu Pesakit Batu Karang

Sakit terkena batu karang ni, sakitnya adalah yang amat-amat sakit. Kalau kene cara serangannya tu, rasa sakit sampai tak mampu nak bergerak.

Sakit batu karang ni juga boleh berpindah dari belakang ke bahagian pingggang, seterusnya ke bahagian ari-ari. Ini ekoran kerana batu karang yang terdapat di dalam buah pinggang boleh bergerak turun ke bahagian pundi kencing.

Jadi, boleh bayangkan tak, kristal batu karang yang tajam tu bergerak di dalam salur air kencing yang sempit? Sebab tulah, kesakitan yang dirasai oleh pengidap batu karang ni sampai tahap tak dapat nak digambarkan sakitnya tu.

Masa ni, bila orang bagi apa-apa jer petua dan cara nak hilangkan kesakitan akibat batu karang tersebut, memang tak fikir panjang dah. Buat dan amalkan sahaja, asalkan kesakitan beransur reda dan hilang.

 

 

Produk Bantu Pesakit Batu Karang

Di antara suplemen semulajadi yang boleh membantu pesakit batu karang ialah Vivix, Ostematrix, Vitamin C dan Performance Drink.

 

vitamin bantu pesakit batu karang

 

Vivix ni sangat tinggi dengan antioksidan yang bertindak mengurangkan paras asid uruk dalam badan. Asid urik ni merupaan salah satu punca terbentuknya kristal batu karang.

Selain itu, Vivix turut membaiki kerosakan sel akibat penyakit batu karang ni.

Ostematrix pula mengandungi Magnesium yang bertindak menurunkan paras oksalat (garam mineral), sekaligus mencegah pembentukan batu karang.

Vitamin C akan membantu mengasidkan urin yang mana batu karang tidak akan terbentuk di dalam urin yang berasid.

Performance Drink mengandungi sitrat yang bertindak membantu mencegah batu karang di samping mencukupkan keperluan air harian pesakit.

 

 

Cara Order Vitamin Bantu Pesakit Batu Karang

Untuk membuat pesanan, produk semulajadi bagi membantu pesakit batu karang, boleh klik pada link di bawah.

 

beli sekarang

 

Hubungi saya sekiranya memerlukan bantuan.

 

Naimah Wahab

WhatApps: 019-937 7380 (www.wasap.my/60199377380)

Email: myliferia@gmail.com

Shaklee ID: 1001144

4 Comments

  1. anuar October 22, 2017
  2. mrhanafi dot com October 23, 2017
  3. titan October 27, 2017
  4. Ikhwan November 16, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge