Vitamin Naikkan HB Ibu Hamil Bantu Cegah Anemia

Memang down dan stress sangat rasa apabila tiap kali check HB, bacaan HB masih belum cecah tahap normal bagi ibu hamil. Mesti kurang daripada 11. Paling tinggi pun 10. Biasanya antara 8.5 ke 9 je.

Mana tak tertekan. Rasanya dah ambil semua makanan yang disyorkan untuk naikkan HB. Vitamin Zat Besi yang doktor beri pun semua telan.

Daripada Iron biasa, tukar ke Obimin. Lepas tu Iberet pulak. Yang terbaru ni, Zinc Copper. Semua dah makan ikut jadual dan arahan doktor. Tapi kenapalah HB ni masih tak mahu naik jadi normal ni?

Mana tak risau kan? Kalau kekurangan Iron Kronik, bayi boleh lahir tak cukup bulan (pra-matang), paing tak mahu bayi berisiko mati di dalam kandungan sebelum kelahiran atau sebaik sahaja dilahirkan.

Mak pulak berisiko kena tumpah darah dan juga postpartum depression atau lebih dikenali sebagai meroyan (tekanan perasaan dalam pantang). Minta dijauhkanlah dari segala perkara macam ni semua.

Sebab tu sangat-sangat frust, bila dah usaha bagaikan nak rak, HB masih suam-suam kuku.

Adakah para ibu sekalian menghadapi situasi yang sama macam ni?

Tahukah para ibu sekalian, selain daripada jaga pemakanan serta makan suplemen yang dibekalkan okeh Klinik Kesihatan, HB para ibu dapat dinaikkan dengan ikhtiar Set Vitamin Mengandung Premium Shaklee?

 

Set Vitamin Mengandung Premium Shaklee

 

cara rawat anemia ibu mengandung

Set Vitamin Mengandung Premium Shaklee ni dah bantu ramai ibu yang mengalami masalah HB rendah sebagaimana para ibu sekalian.
Set Vitamin Mengandung Premium Shaklee dapat membantu para ibu yang mengalami masalah HB rendah dengan cara:-

  1. Bekalkan Zat Besi untuk tingkatkan bacaan HB dalam darah.
  2. Bekalkan Vitamin C untuk mengoptimumkan penyerapan Zat Besi daripada suplemen dan makanan harian yang diambil oleh para ibu.
  3. Bekalkan sumber protein berkualiti untuk bantu tubuh hasilkan sel darah yang cantik dan sihat.
  4. Bekalkan Asid Folik dan B-Complex penting untuk naikkan bacaan HB.
  5. Mudah diserap oleh badan kerana vitamin jenama Shaklee adalah semulajadi. Apabila semulajadi, ialah lebih mesra dengan badan.
  6. Pelihara kesihatan ibu yang sedang mengandung di samping bayi di dalam kandungan agar sentiasa cukup HB serta mencegah risiko bayi pra-matang serta elakkan risiko tumpah darah dan juga sebarang kemungkinan yang mengancam nyawa ibu dan bayi.

 

Cara Order Set Vitamin Mengandung Premium Shaklee

Para ibu boleh membuat belian sendiri menggunakan kad kredit atau debit dengan klik pada ikon di bawah:-

 

cara buat pembelian vivix online

 

Sekiranya memerlukan bantuan saya untuk order Set Vitamin Mengandung Premium ni, boleh segera whatapps saya seperti maklumat berikut ye 🙂

 

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

(Atau klik terus untuk WhatApps: www.wasap.my/60199377380)

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

Comments 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: