10 Kata-kata Motivasi Sangat Sebagai Pemangkin Semangat

Semua orang perlukan motivasi bagi menyemarakkan lagi semangat masing-masing. Walaupun hakikat sebenar yang semangat dan kesungguhan tu sebahagian besarnya datang daripada dalam diri sendiri, namun kata-kata motivasi atau perkongsian pengalaman orang yang berjaya mampu mencetus jejak langkah yang sama kepada orang lain.

Hujung minggu yang damai ni, kita layan kata-kata motivasi lah pulok ye 🙂

 

kata-kata motivasi

 

kata-kata motivasi

 

kata-kata motivasi

 

kata-kata motivasi

 

kata-kata motivasi

 

kata-kata motivasi

 

kata-kata motivasi

 

kata-kata motivasi

 

kata-kata motivasi

 

kata-kata motivasi

 

Nak beri motivasi ni tak perlu nak jadi somebody dulu pun. Apa yang kita share kat laman sosial macam blog, facebook, twitter, instagram dan sebagainya mungkin boleh melonjakkan semangat atau kebaikan dalam diri seseorang walaupun hanya dengan sepatah ayat yang simple. Oleh itu awasi apa yang kita tulis. Biar semua positif agar aura positif tu pun dapat tersebar luas.

 

(Mood nak gie Alamanda nanti 🙂  )

 

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Page: Myliferia

5 Comments

  1. Afiqah March 22, 2016
  2. Kereta Sewa Shah Alam March 22, 2016
  3. Padin March 31, 2016
    • Naimah Wahab April 3, 2016

Leave a Reply to Kereta Sewa Shah Alam Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge