5 Sebab Kenapa Pencuci Muka Nutriwhite Menjadi Kegilaan Ramai

Pencuci muka Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser. ni memang dibangunkan khas untuk kulit orang Asia tau. Jadi memang kajian khas telah dilaksanakan bagi melahirkan pencuci muka yang bersesuaian untuk penduduk Malaysia macam kita semua ni.

Para penyelidik Shaklee dah ambil kira segala faktor yang terlibat dengan kehidupan serta persekitaran termasuk iklim kat rantau Asia ni. Memang rasa special sangat bila sesuatu produk tu direkabentuk mengikut keperluan kita kan?

Sebelum tu, boleh terjah dulu 7 Tips Memilih Pencuci Muka Yang Sesuai & Bagus. Nanti kita akan perasan kenapa pencuci muka Nutriwhite ni sangat best.

 

 

tips kulit cantik menawan

 

Sebab Pencuci Muka Nutriwhite Menjadi Kegemaran Ramai Orang

 

  1. Melakukan pembersihan yang agak lembut walaupun di bahagian sekitar mata
  2. Kulit tidak terasa kering atau pedih selepas dicuci
  3. Dihasilkan daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan terpilih yang semulajadi dan tidak akan merengsa kulit:-
    • Rumpai Lauit – menanggalkan otoran, menggelupaskan sel-sel mati dan menegangkan kulit
    • Alga Hijau – melembabkan kulit dan membersih sehingga jauh ke dalam liang-liang roma kulit untuk menghapuskan toksin.
    • Strawberi Begonia – mencerahkan dan meratakan tona kulit.
  4. Tidak mengandungi bahan pewangi yang boleh merengsakan kulit terutamanya kulit sensitif.

 

Point ke-5, part yang paling best dan syok sangat tu sebab pencuci muka ni sangat menjimatkan. Cuba bayangkan, walaupun kita guna sedikit jer pencuci muka Nutriwhite ni, buih yang terhasil memang banyak serta halus. Sangat lembut terasa pada kulit kita. Sambil mencuci muka pun, rasa bagaikan terbuai-buai gitu!

Majoriti yang guna pencuci muka Nutriwhite ni biasanya akan bertahan selama 9 bulan sehingga ke setahun. Wallah! Memang jimat kan? Beli pencuci muka setahun sekali đŸ™‚

 

Jom join group detoks parasit bersama-sama saya đŸ™‚

Whatapps ke 019-9377380

Kita detoks parasit ramai-ramai, lagi seronok, lagi bersemangat, lagi syok!

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge