Benarkah Vivix Merawat Kanser Tanpa Perlu Ubat Doktor?

Sebelum ni, bagi saya, apabila kita dah makan suplemen, dah tak perlu dah nak makan ubat. Buat apa nak makan ubat kan, dah ada suplemen. Semulajadi lagi! Anda pun, ada tak yang berfikiran sama macam saya?

 

Padahal, hakikat sebenarnya, kalau kita tak mahu sakit, lakukanlah langkah pencegahan dengan mengambil suplemen awal-awal lagi sewaktu kita sihat. Tapi kalau sakit, lagilah perlu suplemen ni.

 

Sehinggalah saya dapat tahu cerita mertua kawan saya yang meninggal dunia akibat kanser darah. Mertua beliau tersebut berpesan, “Korang masa sihat, makanlah vitamin. Dah sakit tak guna dah.”

 

 

 

Kisah Canser Survivor

Minda saya semakin terbuka apabila mendapat tahu tentang satu lagi cerita seorang cancer survivor yang terkenal mengamalkan Vivix. Apabila beliau ditanya, “You makan Vivix, you tak buat chemo ya?”

Cancer survivor tu jawab, ” Eh, I buat chemo. I buat semua rawatan doktor. But I took Vivix to support my healing. I got fast recovery & and sekarang, cancer-free!”.

 

Kisah Pesakit Kanser Tahap 4

Ayah kepada seorang kenalan pula ada yang menghidapi kanser tahap 4.

Beliau telah mencuba Vivix tetapi beliau turut menjalani kemoterapi. 3 bulan selepas itu, beliau maklumkan yang sel kanser bapanya semakin menyusut dan sepanjang proses chemo tu, ayah beliau sihat. Di samping itu, simptom-simptom chemo pun tak berapa rasa sangat.

Malah, doktor pun gembira dengan kesihatan beliau dan sarankan bapa beliau untuk terus amalkan Vivix.

 

 

Apa Nak Buat Jika Disahkan Kanser

Sekiranya anda telah disahkan menghidapi kanser tahap 1-4, saya syorkan agar:

1) Teruskan rawatan doktor dan rawatan hospital seperti yang telah disarankan oleh doktor.

2) Sekiranya ingin mengamalkan suplemen termasuk Vivix, dapatkan pandangan dan nasihat doktor pakar terlebih dahulu. Jangan takut atau risau.

Pernah ada seorang anak kepada pesakit kanser, tanyakan doktor kepada ibunya, siap tunjukkan doktor berkenaan botol dan kotak Vivix lagi sebelum diberikan kepada ibunya. Alhamdulillah, doktor ibu beliau galakkan pengambilan Vivix.

3) Perbaiki hubungan dengan Allah. Sel-sel dalam badan kita yang sedang sakit ini semua makhluk Allah.

4) Kuatkan semangat. InshaaAllah, setiap penyakit ni pasti ada penawarnya.

Bersama-samalah kita cegah kanser. Jangan kita pula menjadi kanser di dalam masyarakat, ye.

 

Nak Dapatkan Vivix?

 

Hubungi saya:

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

(Atau klik terus untuk WhatApps: www.wasap.my/60199377380)

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge