Cara Hilangkan Jerawat & Kulit Kusam Dengan Cepat

“Izzah, tolonglah aku, macam mana aku nak hilangkan jerawat dan kulit wajah aku yang teruk ni”, menangis Sally sambil membelek wajahnya kat cermin.

“Pakailah tepung….,” sahut Izzah.

“Ha, tepung apa, Izzah?”,  tanya Sally tak sabar.

“Tepung pelita,  mesti wajah makin terang….hehehe”, Izzah sengaja melawak melihatkan Sally yang murung sungguh.

Tiba-tiba “Adoiiii!”, Izzah menjerit kecil sambil menggosok-gosokkan kepalanya.

Laaa, ” Bermimpi rupanya aku”, bisik Izzah dengan tersengih sambil matanya melilau memandang sekitar kawasan parking kereta apartment yang disewa olehnya bersama kawannya, Sally.

“Malulah weh kalau orang nampak. Hilang ayu dia nanti. Kalau jejaka handsome tengok, mesti tak jadi nak buat bini”, sempat lagi dia mengomel nakal sambil membetulkan tudung.

Entah masa bila dia terlelap pun dia tak sedar. Mungkin akibat terlalu penat memandu dari Kuantan bercampur kerja-kerja yang boleh tahan banyak sewaktu outstation selama 2 minggu ni.

Izzah terus berjalan-laju sambil bernyanyi kecil menuju ke pintu lift untuk naik ke rumah sewanya. Tak sabar nak jumpa housemate merangkap kawan baiknya yang dah macam lama betul tak jumpa.

“Assalamualaikum”, salam tidak bersambut, sunyi tanpa balasan. Pelik Izzah. Sally selalunya kalau hujung minggu memang suka keluar tapi biasanya dia akan maklumkan ke mana dia pergi pada Izzah. Ini takde lah pulak.

“Hmmmm, dalam bilik kot, mungkin tengah solat Zohor”, gumam Izzah bersendirian sambil terus ke bilik Sally.

Sebaik sahaja sampai di hadapan pintu bilik Sally, tiba-tiba telinga Izzah tertangkap bunyi esakan kecil seperti meratapi sesuatu.

Sebaik sahaja pintu bilik dibuka, Sally mengangkat muka dan terus meluru memeluk Izzah.

 

 

produk hilangkan jerawat dan kulit kusam

 

“Izzah, tolong aku….”, terkesima Izzah bila ucapan Sally sama seperti dalam mimpi dia sebentar tadi.

Lebih buatkan Izzah terkejut lagi apabila melihatkan perubahan wajah Sally yang sangat ketara. Tidak pernah lagi, sepanjang hayat perkenalan mereka selama 5 tahun ni, Izzah tengok muka Sally berjerawat macam tu.

Padahal 2 minggu lepas sebelum Izzah outstation, cun jelita jer wajah Sally. Sekali bila dah balik, jerawat landing dengan riang-rianya kat wajah Sally.

Dengan kulit yang berminyak nya lagi, parut dan kulit kusam. Memang teruk benar dah Izzah tengok wajah Sally. Kesian sangat Izzah rasa pada sahabatnya tu.

Nak dia beri cadangan pakai tepung pelita macam dalam mimpi tadi, ada jugak yang makan bedak compact atas meja Sally tu karang! hehehe…sempat lagi Izzah berseloroh dengan diri sendiri.

“Jerawat kat muka aku naik tiba-tiba minggu lepas. Segan giler aku dengan orang office. Masing-masing duk tanyakan apa yang dah berlaku pada muka aku ni. Stress aku. Aku ingat nak ambil emergency leave minggu depan”, luah Sally dengan wajah yang masih murung.

Izzah pun memulakan siasatan macam polis, “Macam mana muka kau yang selama ni ok jer tiba-tiba boleh jadi macam ni?”.

“Hmmmm…aku tersalah pilih produk. Ni semua gara-gara terpengaruh dengan iklan dan promosi yang kawan aku share dekat Facebook. Aku terus beli set kulit dengan suplemen dia. Habis dekat 2 ribu, kau tau!”, terang Sally bercampur perasaan geram dan tidak puas hati.

“Haaa, 2 ribu?”, terbuntang biji mata Izzah. Tapi sekarang ni bukan masa yang sesuai dia nak berceramah pasal pembaziran yang Sally dah buat.

“Paling aku terkejut, bila kawan aku minta aku check senarai produk berbahaya, rupa-rupanya, produk yang aku guna ni tersenarai dalam list yang KKM dan band”, sambung Sally lagi dengan penuh penyesalan.

Sebenarnya, dia menyesal sebab ada timbul sediikit rasa cemburu apabila sejak kebelakangan ini, ramai kawan-kawan yang memuji Izzah nampak semakin cantik berseri. Jadi, tujuan dia nak try produk terbaru tu sebab nak nampak cantik lagi daripada Izzah. Padahal Izzah selama ni baik jer dengan dia.

Sally betul-betul menyesal.

“Takpelah Sally, yang lepas tu biarlah. Ambil tu semua sebagai pengajaran”, pujuk Izzah sambil mengosok-gosok bahu dan belakang Sally.

“Izzah, aku dah lama nak tanya kau. Aku tengok kulit muka kau sejak sebulan dua ni makin cantik lah. Berseri-seri, pinky lagi. Pori-pori yang dulu agak besar dah macam semakin mengecil. Kau guna apa?”, Sally terus bertanyakan Izzah.

“Owhhh…hehehe…pasal tu. Kalau kau nak tahu, aku diperkenalkan dengan suplemen Vivix untuk penjagaan kesihatan aku bila aku mengadu selalu sakit kepala akibat migrain dan mengalami period pain dengan kawan office aku. Dia lah yang perkenalkan Vivix,” terang Izzah.

“Aku ambil megadose sebab nak dapat kesan lebih pantas. Tak sangka betul dapat side effect yang super best kat kulit aku, terutamanya tang muka ni. Badan pun rasa bertenaga tau. Alhamdulillah, masalah migrain dan period pain aku dah beransur hilang. Macam hampir tiadalah!”, cerita Izzah dengan penuh teruja.

“Ni aku memang dah amalkan Vivix. Sayanglah nak tinggal sebab Vivix ni bukan ubat tapi suplemen yang menyihatkan. Lagipun murah giler wey berbanding produk beracun yang ko dah tersalah guna tu”, sambung Izzah lagi.

Bersinar terang mata Sally mendengarkan cerita Izzah, “Izzah, aku nak try jugaklah Vivix tu. macam mana aku nak order?”, tanya Sally tak sabar-sabar.

“Nah, kau ambil nombor Akak Cun ni, 019-937 7380. Kau whatapps jelah dia, nanti dia akan tolong kau dapatkan Vivix tu. Nak beli Set Penjagaan Wajah pun boleh dengan akak tu”, terang Izzah sambil membelek-belek telefonnya bagi mendapatkan info pengedar Vivix yang telah banyak membantu dia.

2 Bulan Kemudian…..

“Izzah, terima kasih sangat-sangat kau perkenalkan Vivix kat aku. Masalah jerawat, bekas jerawat, kulit kusam dan sewaktu dengannya dan semakin pulih”, excited Sally memberitahu Izzah yang baru pulang dari berkursus selama 2 minggu di negara jiran.

“Alhamdulillah, aku pun tumpang gembira. Syukurlah kita bertemu dengan produk terbaik. Semulajadi, berkesan dan selamat. Yang hasilkannya pun adalah barisan saintis hebat peringkat dunia. Uissshh, tak sangka aku bila aku buat reading skit pasal ni”, teruja pula Izzah berkongsi.

“Sekarang ni pun aku dah borong Set Penjagaan Wajah Nutriwhite juga Collagen dan ESP. Semua produk ngetops untuk kulit dan kesihatan….hehehe…best lah sangat. Thanks again Izzah”, ucap Sally mengakhiri perbualan mereka.

 

Baca juga Tips Menghilangkan Jerawat & Kulit Kusam Menjelang Hari Raya

Baca juga Produk Hilangkan Jerawat& Kulit Kusam Dengan Cepat

 

 

Ingin Mendapatkan Vivix Bagi Mengatasi Masalah Jerawat?

Jika anda mempunyai masalah yang sama seperti Sally, anda sangat disarankan mengamalkan Vivix. Vivix merupakan suplemen kesihatan yang sangat tinggi dengan antioksidan dan membantu pemulihan dari dalam.

Vivix yang menyokong kesihatan sel di samping memelihara sel tubuh badan kita akan membantu membaiki kerosakan yang telah terjadi pada wajah seseorang akibat tersilap memilih produk.

Mengamalkan Vivix secara konsisten juga memberi peluang kepada tubuh untuk menyahkan bahan kimia berbahaya yang telah diambil daripada produk “yang kononnya” untuk kesihatan.

 

Cara Order Vivix Untuk Bantu Hilangkan Jerawat & Kulit Kusam

 

Bagi mendapatkan kesan yang lebih efisyen, jika anda mengalami masalah jerawat dan kulit kusam ni, anda sangat disyorkan untuk mengambil 2 botol Vivix secara konsisten terlebih dahulu.

 

Untuk order sendiri twinpak Vivix secara online, klik pada ikon di bawah:-

cara buat pembelian vivix online

Bagi mendapatkan penjimatan dan keuntungan berganda, boleh hubungi saya seperti berikut:

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

(Atau klik terus untuk WhatApps: www.wasap.my/60199377380)

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

 

4 Comments

  1. Mesin Indo May 8, 2017
  2. titan May 9, 2017
    • Naimah Wahab May 15, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge