Wanita Hamil 7 Bulan Mampu Tawan Candi Borobudur

Kehamilan pada trimester ke-3 sering menyebabkan seseorang wanita tu cepat berasa letih dan sukar bergerak. Biasanya disebabkan faktor kandungan serta berat badan yang semakin bertambah.

Mana tak penat kan, bawak baby yang semakin membesar ke hulu ke hilir. Selera waktu hamil ni pun selalu jer bertukar-tukar. Ada masanya, sesetengah ibu atau bakal ibu, bermasalah nak telan makanan sepanjang kehamilan. Padahal sebelum ni, favourite food tu.

Bila tak cukup zat, bertambah-tambahlah penat ibu mengandung ni.

Tapi lain pula halnya dengan Puan Ainul Mustafa nih. Siap travel naik flight lagi bersama teman-teman ke Yogyakarta sewaktu beliau hamil 7 bulan.

Mereka melawat salah sebuah tempat bersejarah tersohor kat sana iaitu Candi Borobudur.

Beliau yang dengan kandungan yang nampak agak besar siap panjat lagi candi tu. Malah menjadi orang pertama yang sampai kat atas berbanding teman-teman beliau yang tidak mengandung. Kagum tak?

Apa yang beliau amalkan sehingga menjadi kuat dan cergas serta bertenaga semasa travel dalam hamil? Jom layan video daripada beliau šŸ™‚

 

 

Kalau kalian nak tahu, Candi Borobudur ni adalah kuil Buddha terbesar di dunia. Di dunia tuh! Amacam, ada berani nak panjat macam Puan Ainul Mustafa ni? Beliau panjat sewaktu sedang hamil 7 bulan, kita yang tak hamil ni, mesti steady jer kan? Kan?

Kalau nak kekal kuat, cergas dan bertenaga macam beliau, boleh ikut jer amalan beliau mengambil 2 jenis suplemen. Jadi, taklah pancit di tengah jalan kalau join aktiviti yang mencabar fizikal ni, ye tak? Kalau tak, buat malu jer kat mak sorang buyung ni haaa. hehehe

 

Nak Tahu Sharing Tentang Keberkesanan Shaklee Terhadap Tahap Kesihatan?

Video Testimoni Wajib Tengok, Luahan Daripada Hati Yang Paling Dalam. Semuanya ringkas, padat dan menarik šŸ™‚

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

 

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

2 Comments

  1. suri February 24, 2015
    • Naimah Wahab February 24, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge