Cara Terbaik Recharge Diri Agar Hidup Terus Energetik

Dah 5 hari jadi mama rempit, weekend jadi mem besar pulak😁

5 harini memang kalut mengejar masa. Hari nilah nak uruskan anak-anak sekolah, harini lah nak settlekan urusan rumah tangga dan hari ini jugalah yang nak curi masa untuk bisnes.

Weekend ni selalunya jadi masa yang paling sesuai untuk recharge.

Bila kita lari daripada kebiasaan, selalunya kita akan dapat energy baru.

Selalunya weekend memang kitaorang outing. Tak kiralah aktiviti santai ke, pergi beli barang dapur ke atau at least pergi makan-makan.

Kebetulan weekend ni ada jemputan kenduri kahwin anak saudara abang ipar.

Dah jumpa askar-askar kecil ni, nak mengikut pulak angan dia yang comel ni…hahaha

Ape lagi, jom semua sardin kan kereta angah korang!

 

tips kekal positif

 

tips kekal positif

Ada masa tu pergi ke taman. Kasi chance diaorang melepaskan “hawe” orang Ganue kata😁😁😁.

Sat lagi nak bawak ahli jemaah cilik (termasuk anak saudara yang stay kat rumah ni) pergi makan-makan.

Kawan-kawan recharge macam mana kalu weekend?

 

Naimah Wahab

019-937 7380

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge