Cara Untuk Kurus Tanpa Perlu Berlapar Macam Orang Kebuluran

Gembira sangat rasa di hati apabila mendapat khabar anak Shaklee saya yang menggunakan Set Kurus Shaklee suka dengan perkembangan terkini tubuh beliau.

Beliau ni merupakan orang penting di jabatan tempat beliau bekerja.

Sebelum ni beliau pernah mengamalkan produk untuk kurus brand xyz (rahsia) yang agak terkenal di seluruh tanah air.

Memang berat beliau turun agak banyak. Apa lagi, mesti happy kan?

Namun, beliau dapati terdapat banyak testimoni dan komen pengguna lain yang menyatakan produk kurus tersebut memudharatkan kesihatan.

Jadinya isteri beliau syorkan try Shaklee plak.

Alhamdulillah, feedback beliau sangat menggembirakan diri beliau. Saya ni, apatah lagi.

Rasa nak share terus jer kat sini.

Beliau kata, makan Shaklee ni, berat badan beliau takdelah turun mendadak.

Tapi beliau dapat rasa badan makin fit dan best.

Beberapa plan kurus saya beri pada beliau untuk disesuaikan dengan badan beliau.

IMG_1617.JPG

Beliau amalkan Alfafa, Omega, Lecithin, ESP dan Cinch Shake.

Terkini, beliau nak tambah Herblax.

Set Kurus Shaklee yang beliau ambil ni kiranya yang lengkap dan premium.

Memang tak rugi sebab masa borong Set Kurus Shaklee haritu, beliau terus daftar jadi ahli.

Dah lah boleh berjimat, dapat cash back lagi. Badan pun makin firm dan sihat.

IMG_1616.GIF

Part yang paling best, beliau tak pantang makan pun untuk kurus.

Yelah kan, kalau orang suka makan, tiba-tiba dikenakan sekatan, stress yang amat.

Silap haribulan, habis orang di sekeliling kene makan, haha!

Jadinya kene perlu beringat, nak kurus kena makan, jangan berlapar tapi kene jagalah makan tu. Senaman dan cara hidup yang sihat jangan dilupa 🙂

Naimah Wahab
SMS/WhatApps: 019 – 937 7380
Facebook: Naimah Wahab
Shaklee ID: 1001144

2 Comments

  1. puteri kasih December 3, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge