Join Shaklee Dengan FREE

Assalamualaikum dan salam sejahtera ๐Ÿ™‚

 

Tak kiralah sama ada anda nak buat bisnes atau nak makan sendiri, cara join Shaklee ni tersangat mudah dan ringkas. Tak perlu pun modal besar, simpan stok bagai.

 

 

join shaklee now

Join Shaklee sekarang

 

 

Cara-cara Mendaftar Jadi Ahli Shaklee:-

 

 

Langkah #1: Cari sponsor/upline untuk mendaftar

 

Anda boleh ke HQ atau mana-mana branch Shaklee seluruh Malaysia (HQ: Subang Jaya – Selangor, Ipoh, Kuala Lumpur, Kota Bharu, Penang, Johor Bahru, Kota Kinabalu)

 

Boleh gunakan ID saya 1001144 sebagai sponsor/upline sewaktu pendaftaran tersebut.

 

Sekiranya anda ingin saya daftarkan anda secara online, boleh hubungi saya di 019-937 7380 atau myliferia@gmail.com.

 

 

Langkah 2: Bayar Yuran Pendaftaran

 

Yuran pendaftaran sekali seumur hidup hanyalah RM 69 dan kos penghantaran kit keahlian adalah RM 10.60 (WM) atau RM 21.20 (EM). Sekiranya mendaftar di HQ atau Branch, gunakan ID saya 1001144 sebagai sponsor/upline.

 

Untuk pendaftaran online, boleh bank in ke Maybank 1630 2860 5500 di atas nama Nornaimah Wahab @ Abdul Wahab.

 

Email notification atau bukti pembayaran boleh dihantar ke myliferia@gmail.com.

 

 

Langkah #3: Maklumkan maklumat peribadi.

 

Untuk pendaftaran online, berikan maklumat peribadi seperti:-

  • nama
  • nombor IC
  • nombor telefon bimbit (hp)
  • alamat
  • bank
  • nombor akaun bank (untuk cash back sekiranya layak – cukup point)
  • id facebook (optional) – anda akan dimasukkan ke dalam exclusive secret group

 

Lepas tu nanti anda akan menerima memberkit dari Shaklee, dengan mendaftar menggunakan ID saya sebagai sponsor/upline, anda akan dijemput ke group exclusive tertutup di WhatsApp dan Facebook.

 

 

Kenapa Nak Join Shaklee?

 

Kalau anda banyak dan selalu beli vitamin Shaklee, anda akan dapat point berdasarkan barang-barang tersebut. Bila dah cukup 150 points, anda akan dapat cash bonus pada pertengahan bulan seterusnya.

 

Nak dapat point tu, boleh jer kongsi-kongsi beli barang Shaklee dengan adik-beradik ke, kawan-kawan ke, offismate ke, saudara-mara atau jiran tetangga. Mudah kan?

 

Kalau tak, penjual Shaklee jer lah yang untung sorang-sorang. Kan best kalau anda dapat lebih value buy? Rebut peluang yang Shaklee bagi semaksima mungkin.

 

Keahlian dah la seumur hidup. Tak perlu maintain beli barang atau point untuk maintain keahlian. Sekali bayar jer. Tak ke syok tu? kan kan? Pastu bonus tu kalau layak, terus dapat tengah bulan depan, tak perlu nak tunggu akhir tahun. Psssttt, tengah bulan selalu kita dah start poket kering kan? hehehehe

 

 

Keahlian PERCUMA

 

Mudah jugak nak dapat keahlian PERCUMA. Buat belian bernilai 200 points. Tak perlu bayar dah yuran pendaftaran RM 75 (EM) dan RM 85 (WM). Cara dapat point sama jer cam tadi, kongsi beli :).

 

200 points ni akan terus masuk ke ID anda dan tengah bulan seterusnya CONFIRM anda dapat cash back.

 

Kalau nak senang kira 200 points ni, beli 2 botol Vivix atau 3 Kotak Collagen atau join promosi semasa setiap bulan. Macam bulan ni, beli 6 botol Omega Guard, siap dapat free 1 botol lagi. Wahhh…berbaloi-baloi kan?

 

Selain daripada itu, ada juga boleh membeli sebarang set atau gabungkan produk Shaklee yang anda kehendaki sehingga cukup 200 point sewaktu pendaftaran.

 

 

Promosi Omega Guard Shaklee

Omega Guard ni sangat bagus untuk imunisasi anak serta untuk tingkatkan daya fokus anak dan kita sendiri, bakar lemak untuk kurus, rawat eczema, darah tinggi, singkir kolestrol jahat dan macam-macam lagilah.

 

Jom join Shaklee sekarang. Boleh nak yang bayar yuran RM 69 atau PERCUMA keahlian.

 

Boleh ke entri Kisah Saya dan Shaklee untuk mengetahui kenapa saya suka sangat nak join Shaklee ni.

 

 

Hubungi saya untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee.

 


NOTA: Setiap keuntungan daripada pembelian produk Shaklee bermula Disember 2013 – Febuari 2014 akan disalurkan ke dalam Tabung Dana Mangsa Banjir.

 

Terima kasih ๐Ÿ™‚

 

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Shaklee ID: 1001144

3 Comments

  1. Denaihati December 26, 2013
    • Naimah Wahab December 26, 2013
  2. cik tom January 7, 2014

Leave a Reply to cik tom Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge