Keistimewaan & Panduan Mendaftar 200 UV Dengan Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂

 

Cerita pasal Shaklee ni memang tak akan berkesudahan. Ada jer info atau sebarang topik yang ingin dikongsikan. Pada entri yang lalu saya ada menyentuh tentang Tips & Panduan Penting Sebelum Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee agar tidak menyesal di kemudian hari.

 

Kali ini saya ingin menyentuh dengan lebih terperinci tentang Tips & Keistimewaan Mendaftar Ahli Shaklee Dengan 200 UV (point).

 

Two thumbs up

 

Keistimewaan Mendaftar Shaklee 200 UV

 

€ Free Membership
Anda tidak perlu membayar yuran keahlian sebanyak RM 65. Jimatlah kan sebab setiap sen wang yang anda keluarkan tu, anda mendapat produk yang dikehendaki. Cuma tambah Shaklee Standard Shipping, RM 10 untuk Semenanjung dan RM 20 untuk Borneo (Sabah & Sarawak).

 

€ Harga Ahli
Sudah pastilah anda terus layak menikmati harga ahli dengan pendaftaran ini.

 

€ Bonus Tunai
Bonus tunai ini confirm anda dapat pada tengah bulan seterusnya. Minimum kelayakan untuk memperolehi bonus tunai adalah dengan 150 UV.

 

Panduan Mendapatkan 200 UV

Haaaa, jangan tak tahu, nak mendaftar 200 UV ni kene ada strategi. Caranya ialah anda beli barang mengikut keperluan anda ataupun pakat borong ramai-ramai dengan keluarga atau kawan-kawan.

Dengan merujuk senarai Vitamin Shaklee kat bawah ni, saya sertakan beberapa cadangan:-

 

Senarai Harga UV Shaklee1

 

1) Set Kurus & Inch Loss Lengkap

Alfafa (L) – 25 UV

ESP – 39 UV

Omega – 35 UV

2X Canister Cinch Shake – 37 UV = 74 UV

VitaLea – 23 UV

B Complex – 13 UV

 

Total UV = 209

Total Harga Retail = RM 872.00

 

(Nanti dulu!!! Anda akan mendapat harga ahli yang jimat antara 20-25% daripada jumlah harga di atas, cer kira, banyak mana jimat, berbaloi-baloi :))

Untuk memudahkan anda membuat anggaran:

Dalam setiap RM 100 harga retail di atas, anda boleh jimat di antara RM 20-RM 25. Banyak, kan?

Selain daripada berfungsi sebagai Set Kurus, ia turut bertindak sebagai Set Kulit Cantik dan Set Menyusu kepada anda. Bayar untuk 1 set, hakikatnya anda dapat at least 3 in 1 set.

 

2) Set Susu Melimpah Ruah

Set Susu Melimpah Ruah Lengkap terdiri daripada:-

Alfafa (L) – 25 UV

2X Canister ESP – 39 UV = 78 UV

SR Vitamin C – 23 UV

Ostematrix – 16 UV

VitaLea – 23 UV

B Complex – 13 UV

Omega – 35 UV

 

Total UV = 213

Total Harga Retail = RM 829.50

 

Sama seperti cadangan 1 tadi, anda jimat antara 20-25% daripada jumlah harga di atas. Kalau dianggarkan dengan RM 20 sekalipun, anda dah jimat sekurang-kurangnya RM 160 (RM20 x 8).

Selain daripada berfungsi sebagai Set Susu Melimpah Ruah, ia turut bertindak sebagai Set Kulit Cantik dan Set Kurus kepada anda.

 

3) Kongsi Pembelian, Contohnya 6 Canister ESP

6 Canister ESP = 39 UV x 6 = 234 UV

 

Boleh kongsi dengan keluarga atau kawan-kawan anda:-

1 Canister ESP untuk anda yang nak kurus

1 Canister ESP untuk ayah anda yang mengidap diabetes

1 Canister ESP untuk anak anda yang sedang belajar

1 Canister ESP untuk kawan anda yang nak pekatkan susu badan

1 Canister ESP untuk sahabat anda yang mempunyai masalah kulit

1 Canister ESP untuk mak saudara anda yang ada gastrik

 

Anda kumpul jer order, lepas tu borong atas nama anda 🙂

 

4) 3 Kotak Collagen

3 Kotak Collagen = 74 UV x 3 = 222 UV

 

Boleh kongsi dengan keluarga atau kawan-kawan anda:-

1 Kotak Collagen untuk anda yang nak nampak awet muda

1 Kotak Collagen untuk ibu anda yang sakit sendi

1 Kotak Collagen untuk sahabat anda yang ada masalah kulit

 

5) 2 Botol Vivix

Botol Vivix = 118 UV x 2 = 236 UV

 

Boleh kongsi dengan keluarga atau kawan-kawan anda:-

1 Botol Vivix untuk anda yang nak nampak awet muda

1 Botol Vivix untuk mak saudara/ayah kawan anda yang mengidap kanser/darah tinggi/kencing manis/jantung dan sebagainya.

 

Ni di antara 5 contoh atau cadangan sahaja. Pastikan anda pilih vitamin yang anda betul-betul consume supaya tak membazir. Jadi, nak buat stok pun tak der hal sebab expired date produk Shaklee selalunya menjangkau sehingga 2 tahun.

Semua contoh di atas adalah harga retail, kalau anda membuat pembelian sebanyak 200 UV, maka anda terus menikmati keistimewaan harga ahli.

 

 

shaklee best

 

Anda juga boleh merujuk entri Tips & Panduan Penting Sebelum Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee agar anda tidak menyesal di kemudian hari.

 

Terima kasih kerana sudi menyinggah 🙂

 

iR Naimah Wahab

WhatApps/SMS: 019 – 937 7380

Shaklee ID: 1001144

6 Comments

  1. puteri kasih May 17, 2014
  2. Ririn May 19, 2014
    • Naimah Wahab May 20, 2014
  3. mardhiah June 18, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge