Kenapa Vivix Adalah Suplemen Kesihatan Terbaik

Perasan tak, kalau kita tanya pakcik “Google” berkenaan pelbagai jenis cara nak atasi masalah kesihatan kita, mesti berderet-deret pakcik ni cadangkan pengambilan Vivix.

Usih, sana-sini Vivix.

Vivix Vivix Vivix!!!! Kenapa Vivix?

Jom kita baca dialog di antara Adik Manis dan Akak Cun ni.

 

 

Si Adik Manis bertanyakan Akak Cun Berkenaan Vivix.

Adik Manis: Vivix ni apa kak?
Akak Cun: Sirap Shaklee πŸ˜„ Minuman kesihatan dik.
Adik Manis: Ooo…tapi kenapa mahal je harga dia, kak? Sama je kan dengan minuman kesihatan lain kan?
Akak Cun: Oh, beza dik.. berbeza sangat.
Akak Cun: Dik non tau tak, takde minuman kesihatan lain yang sama macam Vivix ni.
Akak Cun: Akak berani cakap sebab Vivix ni dah dipatenkan. Apa yang dipatenkan tu?

 

1. Proses Cold Filling Extraction.

Cold extraction maknanya buah-buahan yang digunakan di dalam Vivix ni di-press untuk mengeluarkan patinya dengan suhu rendah.
Ada proses yang guna air panas atau suhu panas, proses macam ni boleh menurunkan kualiti produk tu walaupun hasilnya mungkin lebih banyak. Suhu yang panas selalunya boleh mematikan zat daripada tumbuhan tersebut.

 

2. Gabungan Polifenol

Bagi kesan maksimum, Vivix bukan cuma ada resveratrol tapi gabungan polifenol. Umpama kita telan anggur muskadin sebiji gitu.

 

3. Semulajadi, Tanpa Pengawet & Stabil.

Kalau kita letak Vivix atas meja, Vivix tak meruap. Kalo letak dalam freezer, Vivix tak beku. Dan tindakan tu bukan dengan bantuan bahan-bahan kimia berbahaya okey!

 

4. 10x Lebih Berkuasa

Vivix dipatenkan juga sebagai cecair yang mengandungi antioksidan reseveratrol dan polyphenol yang tinggi hingga 10 kali ganda lebih berkuasa.
Tiada lagi produk anti aging yang mempunyai kuasa 10 kali ganda antioksidan kecuali Vivix. πŸ’

 

5) Kandungan Asas Ialah Anggur Muscadine.

Hanya Vivix yang mendapat patent anggur muscadine sebagai kandungan utama.
Hebatnya anggur muscadine ni adalah kerana ia mempunyai kandungan resveratrol yang tinggi dan mampu melawan radikal bebas walaupun hidup liar dan di kawasan yang agak lembab.
Bukan sebarangan anggur tau. Mampu membesar sehingga sebesar bola golf dan mampu mempertahankan diri sendiri dari kulat dan kerosakan. Harga pula mencecah RM 100 sebiji.

 


Akak Cun: Beruntung tak kita ada Vivix? Untung kan…?
Akak Cun: Vivix ni ada kajian klinikal, siap ada Landmark Study tau. πŸ˜‰
Akak Cun: Hanya 1 sudu teh setiap hari, tak perlu bancuh, tak perlu campur apa-apa lagi dah.
Senang diminum.
Akak Cun: Khasiatnya memang premiumπŸ˜πŸ˜πŸ–’πŸ–’

 

 
Adik Manis: Wah wah wah….bestnyer Vivix ni kak. Melopong saya dengar penerangan akak. Nak try nak try. Akak, beri nombor akaun bank tau.

 
Akak Cun: Boleh lah sangat. Nanti dah bank in beri details ye.

 
Adik Manis: Oke kak. Thanks.

Akak Cun: Welcome dik.

 

Nak cuba juga Vivix macam Adik Manis ni? Boleh hubungi Akak Cun (hahaha) ni ye.

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

(Atau klik terus untuk WhatApps: www.wasap.my/60199377380)

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge