Menu Sarapan Detoks Parasit – Omelet Ayam; Day 3

Wahhh, cepat betul masa berlalu . Dah masuk 3 hari menjalani program detoks. Rasa macam tak terkejar nak berkongsi semua resipi.

Nak masak segala macam resipi best menu cadangan detoks parasit tu, mau tak keluar dapur plaks den ni haaa…kikiki

Hari ke-3 ni saya bersarapan dengan omelette ayam. Sebenarnya best jugak kalau gantikan dengan daging, tapi stok daging ku, yillek!

Sarapan ni kalau boleh memang nak buat yang ringkas-ringkas je tapi tetap kekal berkhasiat dan macam sokmo-sokmo lah, senang dan mudah untuk disediakan, a.k.a resipi campak-campak gitu! Terasa bagaikan trademarks plak, ahaksss.

Resipi omelete ayam ni saya dah share sebelum ni. Nanti boleh refer kat entri tu ye.

Selain tu, pagi ni (pada hari kejadian lah..huhu), terlebih rajin lah pulak nak buat smoothie mangga bersama ESP. Sama jer cara dia dengan smoothie pisang bersama ESP tu.

Cuma tukarkan ajer pisang dengan mangga. Walaupun rasa berbeza tapi tetap sama-sama sedap dan lazat.

Gambar? Cam senasib jah dengan gambar-gambar resipi beberapa hari lepas. Jadi, layan jerlah gambar orang punya ye…hihi

 

resipi detoks parasit sarapan hari ketiga - omelet ayam

 

 

P/S: Jangan lupa ambil Set Detoks Parasit lepas makan ye. Ikut seperti dalam jadual yang saya beri tu.

 

Jom join group detoks parasit bersama-sama saya 🙂

Whatapps ke 019-9377380

Kita detoks parasit ramai-ramai, lagi seronok, lagi bersemangat, lagi syok!

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge