Perbezaan Shaklee Sehingga Menjadi Satu Produk Luar Biasa; Ye Tak Ni?

Sana-sini asyik duk bercakap pasal Shaklee jer. Malah Shaklee sekarang dah jadi semacam satu fenomena. Google jer pasal masalah kesihatan, mesti produk Shaklee yang memenuhi ruangan senarai website yang tertera. Jadi sebenarnya, apalah yang best sangat pasal Shaklee ni?

 

Apa Yang Membuatkan Shaklee Berbeza?

Secara ringkasnya, Misi Shaklee adalah memberikan kehidupan yang lebih sihat untuk semua orang dan juga kehidupan yang lebih baik kepada sesiapa sahaja.

Setiap produk yang masuk ke dalam setiap botol Shaklee direka untuk meningkatkan kesihatan, berfungsi tanpa kompromi dan mesra alam.

Untuk lebih detail lagi, apa yang menjadikan Shaklee lebih baik berbanding yang lain adalah:-

1) Sebagai syarikat pemakanan semula jadi nombor 1 di Amerika Syarikat.

2) Menjadi syarikat pertama di dunia yang diperakui Climate Neutral (pengimbangan pelepasan karbon secara total untuk memberi kesan impak yang sifar kepada alam sekitar)

3)Menjana 54 Pingat Emas di sukan Olimpik dengan produk Shaklee

4) Melabur lebih daripada US$ 250 juta dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan.

5) Ujian untuk ketulenan dan keselamatan produk dengan lebih 80,000 ujian kualiti setiap tahun.

6) Bergabung tenaga dengan pengembara Jacques Cousteau, Nobel Laureate Dr Wangari Maathai Nobel Keamanan 2004, dan penyokong bumi lain

7) Memenangi anugerah untuk amalan perniagaan yang mampan dan reka bentuk dalaman yang mesra alam untuk ibu pejabat sedunia Shaklee

8) Mengitar semula 1,000, 000 kadbod daripada syarikat-syarikat lain

 

Shaklee suplemen terbaik

Anugerah award terkini yang diungguli Shaklee (Best Brand In MLM – Nutritional Supplements)

 

Apa yang best nya lagi, Shaklee ni mempelopori model perniagaan yang memberi pilihan kepada orang ramai untuk bekerja dari rumah. Jadi, kita dapat habiskan banyak masa untuk melakukan perkara-perkara penting bagi kita. Macam saya ni, suke! suke! suke!

Selain dapat pendapatan, sebagai pengedar Shaklee kita pun boleh bantu orang lain lebih sihat atau jana pendapatan juga.

Mana kita nak cari sebuah perniagaan yang bukan sahaja menawarkan ganjaran kewangan, malah perjalanan mewah ke lokasi-lokasi eksotik dan pengiktirafan untuk menolong orang. Ni dapat daripada 3C punya ganjaran.

Pada masa yang sama kita turut membuat suatu perbezaan untuk planet ini. Planet yang bakal diwarisi oleh zuriat keturunan kita.

Inilah dia sebahagian daripada apa yang menjadikan Shaklee unik, berbeza dengan yang lain. Bahagian lain adalah kecemerlangan produk tanpa kompromi.

BEST! BEST! BEST!

 

Nak Tahu Sharing Tentang Keberkesanan Shaklee Terhadap Tahap Kesihatan?

Video Testimoni Wajib Tengok, Luahan Daripada Hati Yang Paling Dalam. Semuanya ringkas, padat dan menarik ๐Ÿ™‚

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

 

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

15 Comments

  1. titan February 26, 2015
    • Naimah Wahab February 26, 2015
  2. Hero Borneo February 26, 2015
    • Naimah Wahab February 26, 2015
      • Hero Borneo February 27, 2015
        • Naimah Wahab February 28, 2015
  3. mohdridzwan February 27, 2015
  4. shukran February 27, 2015
  5. islam di dadaku February 27, 2015
  6. suri February 28, 2015
  7. Wahab Saputra March 17, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge