Produk Hilangkan Jerawat & Kulit Kusam Dengan Cepat Berkesan

Arrghhh, stress sangat rasa apabila jerawat batu sampai 3 ketul tumbuh kat dahi. Dah macam-macam cara dan tips digunakan untuk menghilangkan jerawat batu ni. Tapi semua tak menjadi. Lagi berdenyut-denyut tu, adalah.

Dah lah 3 minggu lagi ada interview untuk uji bakat sebagai pengacara rancangan remaja. Kalau jerawat ni tak mahu hilang, sah-sah markah bahagian penampilan diri akan berkurangan nanti.

Bakat hebat macam manapun, tapi bila da jerawat setempek kat muka ni, memang rasa rendah diri tu tetap ada. Hilang keyakinan diri nak berhadapan dengan orang ramai.

Kalau anda pernah mengalami situasi sebegini, cepat-cepatlah cuba dapatkan Vivix.

Kenapa VIVIX?

Vivix merupakan suplemen anti penuaan atau agak famous sebagai suplemen awet muda. Bukanlah bermakna minum Vivix jadi muda dan kulit tegang sokmo, tapi Vivix mengandungi resveratrol yang membantu memanjangkan usia sel, menjaga kesihatan sel. Secarar tidak langsung akan menjaga kesihatan kita.

Inner shine gitu

 

Baca juga Tips Menghilangkan Jerawat & Kulit Kusam Menjelang Hari Raya

Bagaimana Vivix Membantu Masalah Kulit

Vivix sangat popular sebagai suplemen awet muda dan sangat membantu dalam kesihatan menyeluruh termasuk kesihatan kulit dengan cara:

Vivix mengandungi 13 kali ganda antioksidan berbanding vitamin antioksidan yang lain.

 

 

produk hilangkan jerawat dan kulit kusam

 

Sifat utama antioksidan untuk kulit ialah meneutralkan kesan tindakbalas kulit pada serangan seperti sinar UV, hormon tak stabil, bakteria dan menghalang penimbunan radikal bebas di dalam badan.

Oleh sebab itulah, Vivix merupakan antioksidan yang sangat tepat untuk merawat masalah kulit kerana ia mampu melindungi dan memperbaiki sel kulit dengan efektif.

 

Testimoni Vivix Hilangkan Jerawat & Kulit Kusam Dengan Cepat Berkesan

 

1) Malu Bekas Jerawat Ketara Sangat

 

produk hilangkan jerawat dan kulit kusam

Sebelum ni bekas jerawat ketara sangat, tambah pula garis halus kat muka menonjol.

Sejak amalkan Vivix, kulit muka makin halus, bekas jerawat makin kecut, garis halus muka makin kurang, kulit pun lebih anjal.

– Puan Abby Misaha

 

2) Kulit Berminyak teruk Akibat Jerawat

 

produk hilangkan jerawat dan kulit kusam

Sebelum ni kulit berminyak teruk akibat jerawat.

Lepas 2 minggu amalkan Vivix, kulit dah tak berapa berminyak. Nak bangun pagi pun senang.

– Puan Juli Robani Othman

 

3) Kulit Kusam & Kasar, Rambut Selalu Gugur

 

produk hilangkan jerawat dan kulit kusam

Kulit sebelum ni kusam dan kasar, rambut pula selalu ggugur.

Selepas 2 botol Vivix, kulit wajah nampak moist dan halus je, rambut pun dah kurang gugur.

– Puan Fazira Aziz

 

Baca juga Cara Hilangkan Jerawat & Kulit Kusam Dengan Cepat

 

 

Cara Order Vivix Untuk Bantu Hilangkan Jerawat & Kulit Kusam

Bagi mendapatkan kesan yang lebih efisyen, jika anda mengalami masalah jerawat dan kulit kusam ni, anda sangat disyorkan untuk mengambil 2 botol Vivix secara konsisten terlebih dahulu.

tips kulit wajah cantik berseri

Untuk order sendiri twinpak Vivix secara online, klik pada ikon di bawah:-

cara buat pembelian vivix online

Bagi mendapatkan penjimatan dan keuntungan berganda, boleh hubungi saya seperti berikut:

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

(Atau klik terus untuk WhatApps: www.wasap.my/60199377380)

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge