Produk Untuk Hilangkan Kulit Kusam Agar Terasa Lebih Berkeyakinan

Sebagai seorang wanita bekerjaya dan memegang jawatan penting di syarikatnya iaitu Setiausaha kepada Pengerusi syarikat, Nurul memang sering menghadiri mesyuarat penting bagi mewakili syarikatnya. Pencapaian karier Nurul boleh dikatakan sungguh membanggakan, cuma sejak kebelakangan ini, Nurul sering berasa agak resah memikirkan cara untuk menghilangkan kulit kusamnya.

Mungkin akibat terlalu sibuk sejak 6 bulan lepas sehinggakan Nurul baru perasan yang dia sedikit sebanyak tidak sempat meluangkan masa dalam penjagaan diri terutama kulit wajahnya. Penampilan dan gaya dah tip top tapi kulit mukanya yang kusam agak mengganggu dirinya.

Memang teruk sangat kulit Nurul. Nampak kering dan tidak bermaya. Ditambah pula dengan dirinya yang berkulit cerah, lagilah nampak ketara tona kulitnya yang tidak sekata.

Bila di memandang cermin, dia merasakan yang wajahnya kelihatan lebih tua dari usianya. Baru 27 tahun kot tapi macam dah muka makcik-makcik je. Kahwin pun belum lagi ni. Kalau dibandingkan dengan staf lain daripada syarikat usahasama mereka, mereka kelihatan lebih awet muda walaupun Nurul tahu yang mereka lebih berusia. Stress sangat bila dia terkenangkan hal ni.

Dengan mukanya yang nampak tak bermaya, menjadikan dia semakin hilang semangat dan keyakinan untuk berhadapan dengan rakan sepejabat, apatah lagi dengan bakal-bakal prospek serta rakan kongsi dan ahli mesyuarat lembaga pengarah.

Macam biasanya, bila nak tanya orang terasa segan, mulalah dia bersoal jawab dengan pakcik “Google”. Akhirnya dia bertemu dengan jawapan yang dicari-cari olehnya selama ini. Produk untuk hilangkan kulit kusam dengan cepat.

 

Set Hilangkan Kulit Kusam

Set bagi menghilangkan kulit kusam ni terdiri daripada 2 bahagian iaitu pencuci muka untuk rawatan luaran dan vitamin untuk rawatan dari dalam.

 

Rawatan Luaran Kulit Kusam Menggunakan Produk Penjagaan Kulit

 

Make-up Remover

Scrub pada wajah tanpa menggunakan air untuk mengeluarkan daki dan sel kulit mati yang tertinggal pada muka.

 

Gentle Deep Foaming Cleanser

Setelah scrub muka, bilas sedikit dengan air dan cuci muka menggunakan cleanser ini untuk menaikkan seri muka.

 

 

Rawatan Kulit Kusam Dari Dalam Menggunakan Vitamin

 

Collagen Shaklee

Collagen Shaklee membekalkan kolagen untuk memastikan kulit muka sentiasa lembap dan tegang supaya tidak kusam dan sentiasa tampak segar berseri.

 

ESP

ESP mengandungi protein untuk memperbaharui sel kulit supaya sel kulit menjadi lebih sihat. Apabila sel kulit sihat, barulah kulit akan kelihatan lebihn segar.

 

Cara Untuk Dapatkan Set Hilangkan Kulit Kusam

Untuk membuat order Set Hilangkan Kulit Kusam sendiri menggunakan kad kredit atau kad debit, boleh klik pada ikon di bawah:

 

 

cara buat pembelian vivix online

 

 

Sekiranya anda menjadi ahli, anda akan menikmati penjimatan yang lebih berganda. Hubungi saya segera untuk mendaftar ahli atau sekiranya anda memerlukan bantuan untuk membuat order Set Hilangkan Kulit Kusam ni.

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

(Atau klik terus untuk WhatApps: www.wasap.my/60199377380)

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge